TRAGEDIE în showbiz! CARMEN HARRA i-a prezis moartea: „S-a născut pe 9 şi moare la 54 de ani!” Este vorba despre…

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a devenit cunoscută pentru profețiile sale făcute de-a lungul timpului care s-au dovedit reale.

Așa se face că aceasta a prezis cu exactitate decesele unor personalităţi precum Regele Mihai sau Hanibal Dumitraşcu, scrie b1.ro.

“Hanibal Dumitraşcu a încetat din viaţă sub incidenţa cifrei 9! Este născut într-o zi de 9 şi moare la 54 de ani! Cinci şi cu patru fac nouă şi spune totul! Cifra 9 înseamnă că ne-am încheiat cele 9 cicluri ale vieţii!

De aceea, decesul lui nu este un accident sau o întâmplare! Dimpotrivă, în viziunea dumnealui, acesta era momentul în care îşi încheia socotelile cu viaţă, şi a închis ochii pentru totdeauna împlinit sufleteşte.

În concluzie, viaţa lui Hanibal Dumitraşcu s-a terminat exact atunci când trebuia să se termine. S-a terminat culminant! Îl simt că pe un suflet care a plecat ştiind că pleacă!

De altfel, vreau să va spun un lucru! În ultimele şase luni, el a ştiu că va muri, şi în special în ultimele trei zile, cu siguranţă a realizat că totul se va termină!

În viziunea mea, a lăsat pe undeva sigur scris ceva, în care a explicat clar că nu se duce pe lumea cealaltă dezorganizat! El pleacă împăcat, se reuneşte cu doi membri ai familiei lui şi nu este speriat, din contra, moartea este că o eliberare pentru sufletul lui”, a spus Harra.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *