TRAGEDIE in Romania. Trei tineri AU MURIT dupa un teribil accident FOTO

Accident grav în această dimineață în județul Suceava. Trei persoane au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina.

Prima noapte după eliminarea restricțiilor legate de pandemia de Covid-19 a lăsat în urmă o tragedie pe un drum din județul Suceava. Trei tineri și-au pierdut viața în urma unui accident grav de circulație.

În localitatea Poiana Stampei, autoturismul în care se aflau trei bărbați cu vârste de 23 și 30 de ani a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe un câmp. Victimele au rămas încarcerate.

Forțe sporite de intervenție la fața locului
Mai multe echipaje medicale, de pompieri, dar și poliția s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea primului ajutor medical.

”Au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița și un echipaj de prim ajutor au intervenit în sprijinul colegilor de la ISU Suceava”, se arată într-un comunicat de presă.

Medicii au declarat decesul
Medicii de pe ambulanțe au găsit victimele în stare de inconștiență. Imediat după ce au fost descarcerate din mormanul de fiare s-au început manevre de resuscitare.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, cei trei bărbați în vârstă de 23, 30 si 30 de ani au fost declarați decedați la finalizarea aplicării protocolului de resuscitare”, a anunțat ISU Bistrița-Năsăsud.

Polițiștii au deschis o anchetă
Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în urma acestui accident grav. O anchetă penală a fost deschisă în acest caz și se continuă cercetările pentru a se vedea exact cum s-a produs incidentul.

Rudele celor trei tineri se pregătesc acum de înmormântare.

Sursa: dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!