O alta TRAGEDIE șochează Romania. O fetiță de cinci luni și un băiețel de patru ani, UCISI de propriul tata dupa ce au fost aruncați într-un râu

UPDATE 18.00 Polițiștii de la IPJ Bacău au transmis un comunicat cu privire la acest caz tragic.

„Astăzi, la ora 13.10, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 de o femeie de 23 din comuna Pănceşti despre faptul că soţul ei, un bărbat de 30 de ani, după o ceartă în familie, i-a luat pe cei doi copii, un băieţel de 4 ani şi o fetiţă de 5 luni, şi a ameninţat că se va sinucide împreună cu aceştia în baraj.

Imediat la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie şi la ora 13.26 poliţiştii au găsit copiii pe luciul de apă. I-au scos la mal şi au început manevrele de resuscitare. Manevrele de resuscitare continuate de echipajul de ambulanţă, au fost declaraţi decedaţi „, a transmis IPJ Bacău.

UPDATE 17.30 – Din primele informații, se pare că un al treilea copil al cuplului, de 6 ani, a reușit să scape, după ce a fugit cu bicicleta la bunici, atunci când a simțit că viața i-ar putea fi pusă în pericol

Tragedie fără margini la Bacău. Un bebeluș de patru luni și un copil de cinci ani au fost aruncați de propriul tată într-un râu. Incidentul s-a petrecut după o ceartă a părinților, spun surse din rândul apropiaților. Bărbatul ar fi amenințat-o pe mama copiilor că se va arunca în râu cu cei mici. Ceea ce a și făcut.

Este al doilea caz care șochează România, după cel al mamei de la Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc, alături de cei doi copii ai săi, potrivit antena3.ro.

După 45 de minute în care s-a încercat salvarea celor doi copii, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au reușit, iar cei mici au fost declarați morți. Corpul bărbatului nu a fost găsit, deocamdată. El este căutat, atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta că acesta nu s-a aruncat în apă, ci și-a aruncat doar copiii.

Reamintim că săptămâna trecută o femeie de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, ținând în brațe cei doi copii, un băiat de 2 ani și o fetiță de 6 ani. Toți trei și-au pierdut viața.

Vom reveni cu amănunte!

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.