TRAGEDIE ÎN ROMÂNIA! DIN PĂCATE, AUTORITĂȚILE AU CONFIRMAT MOARTEA

Un TIR, un microbuz și un autoturism s-au ciocnit – în această dimineață – pe A1 Arad – Timișoara, în zona localității Giarmata. Potrivit ISU Timiș, primele informații arată că 5 persoane sunt încarcerate în microbuz și o persoană decedată.

UPDATE: În microbuz – 6 persoane încarcerate, 5 au fost extrase, pentru cea de-a șasea persoană se efectuează manevre de descarcerare. Victima decedată este pasagerul din autoturism.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Arad – Timișoara, în zona localității Giarmata din județul Timiș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un TIR, un microbuz și un autoturism. Circulația este oprită. Reprezentanții ISU Timiș au anunțat că în TIR se afla o persoană, un autoturism 2 persoane, iar în microbuz 7 persoane. Intervin 16 pompieri cu 7 autospeciale și două echipaje SAJ.

„Din primele informații, sunt 5 persoane încarcerate în microbuz și o persoană decedată”, anunță ISU.

Reprezentanții ISU Timiș au revenit apoi cu un mesaj anunțând că cele 5 persoane din microbuz au fost scoase si predate echipajelor medicale. Persoana care a murit era pasager în mașină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.