TRAGEDIE IN ROMANIA. A MURIT IN NOAPTEA DE REVELION!

Dan a murit în drum spre petrecerea de Revelion, maşina lui s-a făcut zob pe un drum din Alba, iar tânărul n-a avut nicio şansă să supravieţuiască.

Un tânăr de 27 de ani din Alba a murit în ultimele ore ale anului 2019, într-un accident rutier pe un drum din Apuseni. Accidentul s-a produs marţi seara, 31 decembrie 2019, în jurul orei 21.00 pe teritoriul comunei Ocoliş, scrie Adevărul.

Tânărul conducea un autoturism de teren şi circula cu viteză pe drumul judeţean din Ocoliş. La intrarea în satul Runc, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un cap de pod.

Şoferul de 27 de ani nu avea centura de siguranţă. A fost aruncat afară din autoturism şi s-a lovit la cap de un zid de beton. Maşina s-a răsturnat sub pod de la o înălţime de circa 2 metri.

Câţiva medici germani, cazaţi la o pensiune din apropiere, i-au acordat primul ajutor dar nu au reuşit să îl salveze. S-au străduit câteva zeci de minte să îl readucă la viaţă pe şofer, dar efortul acestora a fost, în final, în zadar. După sosirea unui echipaj medical de salvare (SMURD) de la Turda a fost constatat decesul şoferului.

Medicii nemţi, aflaţi în concediu de sfârşit de an la o pensiune situată la câteva sute de metri de locul tragediei, au fost alertaţi de oameni care locuiesc în zonă şi care au ajuns primii la accident.

Victima se numeşte Brata Dan Ioan, locuia în Ocoliş şi se deplasa la o cabană din zonă pentru a sărbători revelionul cu prietenii. ”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleanţe, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris un prieten pe pagina acestuia de pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *