“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

TRAGEDIE in lumea sportului. Un fost atacant al Petrolului s-a aruncat de la etajul 4

doliu telenovele 1 465x390 1

Roland Stănescu s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari, în timp ce mama acestuia se afla în locuința fostului fotbalist.

Conform apropiaților lui Roland Stănescu, citați de Digi Sport, acesta avea probleme medicale de natură psihică și a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor.

Roland Stănescu nu mai era legitimat la nici un club începând cu anul 2019, când încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila.

Roland Stănescu s-a format la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, apoi s-a remarcat la FC Argeș. A mai evoluat pentru Minerul Motru, CS Balotești, Petrolul Ploiești și Dacia Unirea Brăila.

“Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, este mesajul postat pe Facebook de FC Petrolul Ploieşti.

Sursa: dcnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.