TRAGEDIE in lumea presei din Romania. A scris un MESAJ DE ADIO CUTREMURATOR, cu câteva minute înainte să moară: Am plecat


Jurnalista Miriam Eugenia Soare a murit, joi seara, dar nu înainte de a lăsa un mesaj pentru cei care au încercat să o ajute pe tot parcursul bolii. Femeia avea doar 55 de ani și s-a luptat cu un cancer, însoțit și de alte complicații, care au măcinat-o puțin câte puțin.

”Am plecat. Am facut-o aseara, in liniste. Nu stiu cum va fi lumea fara mine . Si nu voi sti niciodata . Dar drumul meu a fost pana aici . Va las in urma pe toti, prieteni, cunostinte, mai putin prieteni sau dusmani . Fiecare ati fost in viata mea cu un scop. Si celor mai multi, va multumesc pentru asta . Am fost in viata multora dintre voi . Si imi place sa cred ca tot cu un scop. Si voua va multumesc pentru ca m-ati primit . Am trait intens, cat pentru o suta de vieti. Si as mai fi trait tot atâtea!”, a fost mesajul trist, dar demn, al jurnalistei Miriam Eugenia Soare. Acesta a fost postat pe Facebook, chiar de către ea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *