TRAGEDIE in lumea presei din Romania. A scris un MESAJ DE ADIO CUTREMURATOR, cu câteva minute înainte să moară: Am plecat


Jurnalista Miriam Eugenia Soare a murit, joi seara, dar nu înainte de a lăsa un mesaj pentru cei care au încercat să o ajute pe tot parcursul bolii. Femeia avea doar 55 de ani și s-a luptat cu un cancer, însoțit și de alte complicații, care au măcinat-o puțin câte puțin.

”Am plecat. Am facut-o aseara, in liniste. Nu stiu cum va fi lumea fara mine . Si nu voi sti niciodata . Dar drumul meu a fost pana aici . Va las in urma pe toti, prieteni, cunostinte, mai putin prieteni sau dusmani . Fiecare ati fost in viata mea cu un scop. Si celor mai multi, va multumesc pentru asta . Am fost in viata multora dintre voi . Si imi place sa cred ca tot cu un scop. Si voua va multumesc pentru ca m-ati primit . Am trait intens, cat pentru o suta de vieti. Si as mai fi trait tot atâtea!”, a fost mesajul trist, dar demn, al jurnalistei Miriam Eugenia Soare. Acesta a fost postat pe Facebook, chiar de către ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.