Tragedie în lumea muzicii din România! A fost găsit MORT într-o cameră de hotel

Este doliu în lumea muzicii. Dj Pascal a decedat la vârsta de 62 de ani. Anunțul a fost făcut de un bun prieten al acestuia, iar momentan cauza decesului este necunoscută.

Doliu în lumea muzicii pentru DJ-ul Pascal Di Fazio. Acesta ar fi murit într-o cameră dintr-un hotel din Pitești. Anunțul a fost făcut de Levent Beghim, un om de afaceri din Constanța, bun prieten cu artistul. “Dumnezeu să-l ierte! Adio, prieten drag Pascal”, a scris Beghim pe Facebook.

Fanii sunt în doliu
După acest anunț șocant, au apărut mai multe mesaje. “Offffff, am avut ocazia să îl cunosc, un om cu un caracter extraordinar: DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”, “Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să îl ierte”, “Dumnezeu să-l ierte… Dj-ul copilăriei noastre…”, au transmis fanii acestuia.

Dj-ul nu a mai răspuns la telefon
Potrivit unor informații oferite de apropiații acestuia, înaintea decesului Dj Pascal ar fi fost prezent la unul dintre cluburile în care obișnuia să pună muzică, până la ora 21:00. În jurului orei 4:00 dimineața ar fi ajuns în Pitești, la hotelul unde a fost găsit decedat. Se pare că Dj Pascal nu a mai răspuns la telefon, iar un angajat al hotelului a mers să verifice, găsindu-l fără suflare. Ușa era încuiată pe dinăuntru, banii erau în cameră, iar trupul nu prezenta urme de violență fizică.

În acest moment, cauza morții este incertă. Criminaliștii fac cercetări pentru a afla în ce condiții a murit artistul. Motivul decesului va fi stabilit după efectuarea necropsiei de către medicii legiști. Acest proces ar putea dura câteva zile, până se va întocmi raportul medicilor.

DJ-ul francez, originar din celebra stațiune Saint-Tropez, ales să se stabilească în țara noastră în anii ’90 și aici a rămas. A fost unul dintre cei mai influenți DJ în țara noastră, cu zeci de „discipoli”, mulți actuale vedete ale scenei muzicii electronice ori de club. DJ-ul, care s-a stins la vârsta de 62 de ani, a venit în România în 1997, cu prilejul inaugurării unui popular club din București. ”Mi-a plăcut ţara, mi-a plăcut viaţa de aici, oamenii și așa m-am trezit și român”, declara artistul.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *