TRAGEDIE în lumea muzicală românească. A decis să își pună capăt zilelor. Breaking News

Cutremur în muzica populară românească. În cursul dimineții, corpul unui tânăr a fost descoperit pe podul de la Mărăcineni, Buzău. După investigații, s-a descoperit că trupul aparținea unui talentat cântăreț de muzică populară în vârstă de doar 17 ani.

UPDATE: Polițiștii au descoperit identitatea tânărului bărbat care s-a aruncat de pe podul de la Mărăcineni. Acesta se numea Adrian, avea 17 ani, și studia canto populat la Liceul de Arte din Buzău.

Adrian Blidaru , zis și „Adiță”, era elev la Liceul de Arte din Buzău, la clasa de canto popular.

Adrian s-a născut satul Plaiul Nucului, comuna Lopătari. Acesta locuia în Buzău cu chirie alături de fratele mai mare.

Rudele și apropiații sunt în stare de șoc. Conform acestora, Adrian nu a făcut niciun gest care ar fi trădat faptul că vrea să-și pună capăt zilelor, informează buzoienii.ro.

„Nu a venit azi la școală. I-am recunoscut hainele din fotografie, dar nu și chipul. Mai avem o mică-mică speranță să nu fie el”, au spus colegii.

„Nu-mi vine să cred. Îl știam băiat talentat și serios. A învățat la noi la școală la Plaiul Nucului. Cânta în fiecare an la sărbătoarea comunei noastre. Doamne ferește. Să vedem cum putem ajuta familia”, a spus și Vasile Lefter, primarul din Lopătari

“Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să te ierte suflet bun ! O să îmi aduc aminte mereu de tine… băiatul acela zâmbitor care mereu mă făcea sa râd… colegul meu de banca. Te iubesc si te voi iubi mereu prieten drag!” – Elena Oncioiu, colegă de bancă

Adrian este al doilea sinucis la podul de la Mărăcineni din ultima lună. În aprilie un cetățean austriac de 47 de ani, posesor al unei averi considerabile, s-a legat cu o funie și s-a aruncat în gol.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/