Tragedie imensa. Moartea TERIBILA a unui preot și a soției sale

Doliu imens în România. Furtuna provocată miercuri seara, în București, a dus la pierderi de vieți omenești. Un preot și soția sa au murit într-un incendiu. Mai exact, un fulger le-a adus sfârșitul. Despre această tragedie a vorbit și Dan Tudorache, fost primar al Sectorului 1 al Capitalei. Imediat, au început să curgă mesajele de condoleanțe din partea credincioșilor.

Cum s-a produs cumplita tragedie care a provocat moartea părintelui Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și a soției acestuia?

Doliu imens peste România. Un preot și soția sa au murit într-un incendiu. Imensa tragedie a fost provocată de un fulger. Evenimentul cumplit a avut loc miercuri noaptea, în timpul furtunii care s-a abătut asupra Bucureștiului și a afectat și județul Ilfov.

Cei doi care nu au scăpat din calea fulgerului au fost părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția acestuia. Ei au decedat într-un incendiu. Focul a fost provocat de un fulger care a căzut pe casa celor doi.

Despre aceast moment cutremurător a scris câteva cuvinte și Dan Tudorache, fost primar al Sectorului 1 al Capitalei. Soția preotului fusese cadru didactic și condusese Școala Gimnazială numărul 178, aflată în cartierul Pajura. Cei doi au o fată, care acum se pregătește să-și înmormânteze părinții.

„Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!”, a scris fostul edil pe contul de Facebook.

Credincioșii au fost șocați de cele întâmplate
Imediat au apărut sute de comentarii. Credincioșii au deplâns moartea preotului și a soției acestuia.

„Cumplita veste! Dumnezeu sa ii odihneasca in Imparatia Sa! Au plecat mult prea devreme dintre noi. Scoala 178 a mai pierdut inca un cadru didactic deosebit!”, a scris un internaut. Un altul a spus câteva cuvinte despre cei doi: „O veste ce m-a bulversat, ii voi simti lipsa in parohie, dur, dar și blând, serios, dar și glumet. Doamna preoteasa de un bun simt si eleganta permanent.”

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *