Tragedie imensa. Moartea TERIBILA a unui preot și a soției sale

Doliu imens în România. Furtuna provocată miercuri seara, în București, a dus la pierderi de vieți omenești. Un preot și soția sa au murit într-un incendiu. Mai exact, un fulger le-a adus sfârșitul. Despre această tragedie a vorbit și Dan Tudorache, fost primar al Sectorului 1 al Capitalei. Imediat, au început să curgă mesajele de condoleanțe din partea credincioșilor.

Cum s-a produs cumplita tragedie care a provocat moartea părintelui Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și a soției acestuia?

Doliu imens peste România. Un preot și soția sa au murit într-un incendiu. Imensa tragedie a fost provocată de un fulger. Evenimentul cumplit a avut loc miercuri noaptea, în timpul furtunii care s-a abătut asupra Bucureștiului și a afectat și județul Ilfov.

Cei doi care nu au scăpat din calea fulgerului au fost părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția acestuia. Ei au decedat într-un incendiu. Focul a fost provocat de un fulger care a căzut pe casa celor doi.

Despre aceast moment cutremurător a scris câteva cuvinte și Dan Tudorache, fost primar al Sectorului 1 al Capitalei. Soția preotului fusese cadru didactic și condusese Școala Gimnazială numărul 178, aflată în cartierul Pajura. Cei doi au o fată, care acum se pregătește să-și înmormânteze părinții.

„Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!”, a scris fostul edil pe contul de Facebook.

Credincioșii au fost șocați de cele întâmplate
Imediat au apărut sute de comentarii. Credincioșii au deplâns moartea preotului și a soției acestuia.

„Cumplita veste! Dumnezeu sa ii odihneasca in Imparatia Sa! Au plecat mult prea devreme dintre noi. Scoala 178 a mai pierdut inca un cadru didactic deosebit!”, a scris un internaut. Un altul a spus câteva cuvinte despre cei doi: „O veste ce m-a bulversat, ii voi simti lipsa in parohie, dur, dar și blând, serios, dar și glumet. Doamna preoteasa de un bun simt si eleganta permanent.”

Sursa: capital.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *