TRAGEDIE IMENSA. Fiul unei prezentatoare TVR s-a sinucis. Înmormântarea, la secret

Dramă în familia unei prezentatoare TVR, după ce fiul ei adolescent a ales să se sinucidă. Băiatul și-a pus capăt zilelor chiar cu o zi înainte de ziua mamei sale.

Potrivit cancan.ro, tânărul a fost înmormântat chiar la o zi după moartea fulgerătoare care a șocat atât apropiații, rudele și colegii vedetei din TVR.

Nefericitul eveniment a avut loc chiar pe 23 august, cu o zi înainte ca prezentatoarea TVR să-și serbeze ziua de naștere.

Adolescentul a fost găsit fără suflare pe data de 23 august, chiar de Sfântul Andrei, iar vedeta TVR a suferit șocul vieții ei când a făcut macabra descoperire. Atât prezentatoarea, cât și soțul acesteia, care este membru al Institutului Cultural Român, sunt dărâmați de durere.

Culmea este că nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea adolescentului, care nu ar fi dat semne de vreo boală psihică, depresie sau stări de anxietate, menționează sursa citată.

Tragedia s-a întâmplat pe neașteptate, iar întregul eveniment a fost ținut la secret. Prezentatoarea TVR și soțul ei au decis ca înmormântarea să aibă loc cât mai rapid, astfel că tânărul a fost îngropat la o zi după ce s-a sinucis, chiar după ziua mamei lui.

Evenimentul s-a întâmplat cu mare discreție tocmai pentru ca familia să nu fie deranjată și de prezența altor persoane. Din dorința de a nu se mediatiza și mai mult cazul, familia a dorit ca numele prezentatoarei TVR și al fiului ei decedat să nu apară în presă.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *