TRAGEDIE FARA MARGINI. Un copil de 13 ani şi-a pus capăt zilelor. Motivul este CUTREMURATOR

Băiatul, în vârstă de 13 ani, a fost găsit fără viaţă, luni, în podul casei părintești din comuna Roşia, judeţul Bihor.

Apelul 112 s-a înregistrat, luni, în jurul orei 15. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală Beiuş şi un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţa, care l-au descoperit pe copilul de 13 ani spânzurat în podul casei. Potrivit acestora, nu există suspiciuni că băiatul ar fi fost victima unei infracțiuni.

Localnicii bănuiesc că băiatul a fost afectat de faptul că mama şi unul din cei doi fraţi ai lui au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Motivul, spun vecinii, ar fi fost certurile din familie.

Un caz asemănător a avut loc la Suceava

Copilul, de 12 ani din localitatea Bogdănești, județul Suceava aflat în grija unui asistent maternal, şi-a pus capăt zilelor după ce a discutat cu o rudă.

El a fost găsit spânzurat, într-una dintre anexele gospodăriei. Asistentul a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță, însă medicii nu au mai avut cum să-l salveze.

În acest caz, polițiștii au demarat o anchetă și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din cuplă, fiind cercetări în desfășurare, pentru stabilirea circumstanțelor în care s-au petrecut evenimentele.

Sursa: antena3.ro