Tragedie cumplită în mass media! O prezentatoare celebră a murit DUPA CE S-A VACCINAT

Este doliu printre jurnaliştii din Marea Britanie! O cunoscută prezentatoare a BBC a murit la trei săptămâni după vaccinarea cu serul dezvoltat de Universitatea Oxford şi AstraZeneca. Ce concluzii au tras medicii legişti?

Reapar controversele legate de vaccinul AstraZeneca!

O vedetă a BBC a murit din cauza unui cheag de sânge, după ce se vaccinase cu AstraZeneca
O prezentatoare a BBC Radio Newcastle, Lisa Shaw, în vârstă de 44 de ani, a murit din cauza complicaţiilor apărute după vaccinarea cu AstraZeneca.

Aceasta este concluzia medicului legist şef din Newcastle, Karen Dilks: “Lisa a murit din cauza complicaţiilor unui vaccin AstraZeneca anti-COVID”, relatează The Guardian.

Lisa Shaw a murit pe data de 21 mai, la trei săptămâni după ce se imunizase cu AstraZeneca. Ea a început să acuze dureri de cap severe, inclusiv dureri fulgerătoare la nivelul frunţii şi în spatele ochilor, la doar câteva zile după vaccinare.

Lisa Shaw s-a prezentat la o unitate medicală din Durham, acolo unde a fost diagnosticată cu embolism. A fost transferată apoi pentru tratament specializat la Royal Victoria Infirmary din Newcastle, acolo unde a şi încetat din viaţă, în ciuda eforturilor medicilor.

“Pe baza informațiilor clinice disponibile, pare a fi cea mai probabilă explicație”
Medicul patolog Tuomo Polvikoski a afirmat că Lisa Shaw era sănătoasă şi în stare fizică bună înainte de a primi doza de vaccin AstraZeneca.

Întrebat despre cauzele formării cheagului de sânge pe creier, medicul a răspuns că dovezile clinice „susțin cu tărie ideea că a fost, într-adevăr, indus de vaccin”. „Pe baza informațiilor clinice disponibile, pare a fi cea mai probabilă explicație”, a declarat el.

Potrivit autorităţilor britanice, au fost raportate 332 de cazuri de embolism şi 58 de decese asociate, după ce au fost administrate aproximativ 35 de milioane de doze de vaccin AstraZeneca în Marea Britanie.

Moartea Lisei Shaw a venit la câteva săptămâni după ce comitetul privind vaccinarea din Marea Britanie a restricţionat folosirea vaccinului Oxford/AstraZeneca la persoanele de peste 40 de ani, după rapoarte rare de pacienți care au dezvoltat cheaguri de sânge neobișnuite cu trombocite scăzute. Un număr de alte țări au impus restricții similare sau au suspendat în totalitate utilizarea vaccinului.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *