Tragedie cumplită. Femeie de 30 de ani, MOARTA in spital, fără nicio explicație

Tragedie cumplită în Caracal. O femeie de doar 30 de ani a murit cu zile. Medicii nu au dat nicio explicație pentu ceea ce s-a întâmplat în timp ce femeia a născut.

România este în doliu. O femeie de doar 30 de ani și-a pierdut viața, deși nu avea absolut nicio problemă de sănătate. Medicii care au asistat-o la naștere nu au nicio explicație pentru tragedia care s-a întâmplat.

A născut un copil sănătos, dar a decedat
Doliu uriaș în Caracal, acolo unde s-a și deschis o anchetă. La Spitalul din Caracal s-a produs o nouă tragedie de proporții. O femeie însărcinată care a fost internată acolo a murit. Tânăra de 30 de ani a născut joi un copil sănătos. Noaptea a intrat în stop cardio-respirator. Vineri dimineaţa a fost transferată la Craiova, unde a decedat.

Acuzații grave la adresa medicilor
Acum, familia acuză medicii din Caracal că au lăsat-o nesupravegheată. Medicul care s-a ocupat de sarcina femeii ar fi chemat-o la spital și i-a spus că va naște în următoarele zile, deși inițial i se comunicase că termenul este abia după Crăciun, susțin cei din familie.

Tânăra a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, iar după naștere a fost dusă într-un salon unde a stat mai multe ore fără supraveghere, acuză familia. Femeia a începtut să se simtă foarte rău, avea hemoragie, iar medicii din Caracal au decis să o trimită la spitalul din Craiova, unde a murit la scurtă vreme.

Familia a ajuns la morga din Craiova pentru a ridica trupul tinerei și este decisă să facă plângere la poliție și să se adreseze Colegiului Medicilor pentru acuzații de malpraxis, conform Digi24.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.