Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

TRAGEDIE AVIATICA. Avion prăbușit în Siberia. Nu se stie care este numarul exact al MORTILOR

Breaking News Alert

Un avion cu zeci de persoane la bord s-a prăbușit sâmbătă după amiază în sud-vestul Siberiei. Mai mulți parașutiști au murit, însă bilanțul exact al tragediei nu este încă pe deplin cunoscut.

Un avion cu 19 persoane la bord s-a prăbușit sâmbătă în Siberia. Din primele informații se crede că patru paraşutişti şi-au pierdut viaţa şi alţi patru au fost grav răniţi în urma accidentului aviatic în care a fost implicat un avion bimotor de tipul L-410.

Numărul morților nu este cunoscut exact
Incidentul a avut loc în regiunea rusă Kemerovo, din sud-vestul Siberiei, a explicat serviciul medical local de urgenţă, citat de Reuters. De asemenea, agenţia de presă oficială rusă TASS a comunicat că nouă paraşutişti au decedat în urma acestui accident.

“Din informaţiile mele, doi membri ai echipajului şi şapte paraşutişti şi-au pierdut viaţa, adică nouă în total”, a declarat pentru TASS Viktor Şemohanov, şeful filialei regionale a Societăţii de voluntari pentru cooperarea cu armata, aviaţia şi marina din Rusia (DOSAAF).

19 persoane se aflau la bord
În momentului dezastrului, potrivit acestuia, la bordul avionului se aflau în total 19 persoane: 17 paraşutişti şi doi membri ai echipajului. Anterior, agenţia de presă TASS a transmis că cel puţin şapte paraşutişti şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui avion bimotor L-410 în apropiere de aerodromul Tanay, care oferă servicii de paraşutism.

Citând surse ale parchetului local, TASS comunicase că, înainte de prăbuşire, echipajul a transmis un semnal de urgenţă după defectarea unuia din motoare.

Persoanele rănite au ajuns de urgență la spital
Un purtător de cuvânt al serviciilor medicale de urgenţă locale a declarat pentru Reuters că persoanele rănite au fost transportate cu avionul la unităţi spitaliceşti din zonă. Pe reţele de social media au fost difuzate imagini cu avionul puternic avariat la sol şi cu o ambulanţă alături.

Un purtător de cuvânt al filialei din Siberia a Agenţiei ruse pentru aviaţia civilă (Rosaviaţia) a spus că o operaţiune de căutare şi salvare este în curs de desfăşurare, refuzând să ofere detalii.

Şeful DOSAAF, Aleksandr Kolmakov, a dispus ca toate aparatele de zbor L-410, din dotarea organizaţiei, să fie consemnate la sol până la finalizarea anchetei deschise în cazul prăbuşirii avionului cu paraşutişti la Kemerovo, potrivit Interfax.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.