TRAGEDIE. A fost gasit spanzurat. Avea doar 18 ani

Dramă într-o familie care locuiește în satul Terca din comuna Lopătari, Buzau. Un băiat de numai 18 ani și-a pus capăt zilelor spânzurându-se de un prun din apropierea casei. Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Liviu avea 18 ani și locuia cu părinții și cele două surori în satul buzoian Terca. Era un tânăr liniștit și muncitor, spun apropiații, cărora nu le vine să creadă că băiatul a recurs la acest gest. Avea o mulțime de prieteni, era sociabil și nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple.

Ieri, Liviu și câțiva prieteni ai săi au mers la stâna bunicului, mai sus de Terca, unde au făcut un grătar și au petrecut până târziu. Dimineață, la ora 04:00, băiatul trebuia să plece cu tatăl său la lucru, la București. Pentru că nu a ajuns seara acasă, părinții săi au presupus că Liviu a rămas să doarmă la stâna bunicului.

Azi-dimineață, tatăl a fost nevoit să plece singur la București, în timp ce mama a rămas să aibă grijă de gospodărie.

Dimineață, femeia luat-o pe cărarea din grădină pentru a duce vacile la păscut. La un moment dat a zărit cățelușa familiei lătrând insistent sub un prun, iar curiozitatea a împins-o să vadă ce se întâmplă. Aici a descoperit trupul lui Liviu, spânzurat cu o funie cu care se lega poarta.

Imediat a fost chemată poliția și ambulanță, însă băiatul era deja decedat. Momentul morții va fi stabilit în urma necropsiei, dar se crede că tânărul și-a pus capăt zilelor în cursul nopții.

Nimeni nu știe ce l-a determinat pe băiat să renunțe la viață. Poliția nu a găsit niciun bilet, iar rudele nu știu ca tânărul să fi avut probleme.

Sursa: reporterbuzoian.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu