TRAGEDIA Onești, TRASA LA INDIGO cu cea de la Caracal: CINE A INTERZIS orice acțiune în forță a poliției

Apar informații pe surse din ancheta de la Onești. Conform România TV, întreaga operațiune ar fi fost condusă de un procuror. Exact ca și în cazul Caracal, acesta le-ar fi interzis oamenilor legii să intervină. Procurorul a refuzat ca ușa să fie deschisă de către ISU, ca poliția să folosească un lunetist, dar și ca mascații să intevină mai repede de momentul tragediei.

Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, și Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani, verificau instalația electrică a apartamentului în momentul în care Gheorghe Moroșan i-a sechestrat și apoi i-a ucis.

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Onești.

Este vorba de doi electricieni, Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv de Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani.

„Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată și de fratele său mai mare”, spune Bogdan Bănică.

Primăria Oneşti au anunţat, marţi, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi bărbați decedați.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!