Tragedia momentului! Un celebru miliardar, găsit MORT

Un celebru miliardar în vârstă de 53 de ani a fost găsit mort în timp ce se afla în vacanţă în Zanzibar alături de fiica sa şi o altă femeie. El fusese infectat cu noul coronavirus în acest an şi s-a vindecat, iar acum cinci ani a trăit o adevărată dramă în familie.

Este vorba despre Igor Sosin, un miliardar din Rusia în vârstă de 53 de ani, celebru pentru pasiunile sale: petrecerile fastuoase, iahturi, tenis și schi. El era binecunoscut în staţiunile de pe Coasta de Azur şi se spune că a cheltuit odată mai multe milioane de dolari pe o colecţie de rochii ce i-au aparţinut lui Sharon Stone, pentru a le dărui uneia dintre nevestele sale.

Sosin era în vacanţă în Zanzibar alături de fiica sa Taisia, în vârstă de 18 ani, şi o altă femeie necunoscută. Se pare că miliardarul trecea printr-un proces de divorţ cu a treia sa soţie la momentul decesului, scriu jurnaliştii britanici de la Daily Mail.

Cei cu care se afla în vacanţă au spus că Igor Sosin nu a mai putut fi trezit din somn şi au chemat de urgenţă o echipă medicală. Din păcate, medicii nu au putut face decât să declare decesul, însă cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită.

Fiul lui Igor Sosin şi-a ucis mama în urmă cu cinci ani
Igor Sosin a fost infectat cu COVID-19 în acest an şi a trecut cu bine peste acest moment în urmă cu câteva luni. Acum, el intenţiona să petreacă Anul Nou în Zanzibar. Inna, cea de-a treia sa soţie cu care se pare că se afla în proces de divorţ, s-a întors imediat la Moscova dintr-o călătorie în Bahamas la aflarea veştii despre moartea miliardarului.

Nu este singura tragedie ce a lovit familia lui Igor Sosin: în urmă cu cinci ani, fiul său Egor, pe atunci în vârstă de 19 ani, și-a sugrumat mama, a doua soție a lui Sosin, Anastasia, cu un încărcător de telefon.

Tânărul a recunoscut cumplita faptă, susținând că vrea să-l „alunge pe diavol” din interiorul ei, când au stat la un hotel din Kazan. El nu a fost pedepsit în urma gestului său, fiind diagnosticat cu o „gravă tulburare mintală”. Ulterior, Egor a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie, după ce tratamentul la care a fost supus a dat rezultate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *