TRAGEDIA MOMENTULUI. Sportiv roman, in varsta de doar 23 de ani, MORT intr-un accident infiorator in Italia

Tragedia momentului. Totul s-a întâmplat în Italia. Este vorba despre sportivul român Lucian Valentin Bota. Acesta s-a stins din viață duminică seară, la vârsta de doar 23 de ani, în urma unui accident rutier care s-a produs în Italia.

Potrivit La Repubblica, impactul a fost unul dezastruos. Mașina pe care tânărul sportiv o conducea a intrat frontal într-un alt autoturism, la volanul căruia se afla o filipineză în vârstă de 53 de ani.

Drumul a fost blocat timp de mai multe ore, timp în care şi-au făcut apariţia mai mulţi pompieri şi voluntari care au încerca să facă toate manevrele posibile.

Sursa citată precizează că Lucian Valentin Bota nu a avut nicio șansă. Odată cu intervenția medicilor, acesta a fost scos fără suflare din autoturism, în condițiile în care impactul a fost unul destul de puternic. De cealaltă parte, femeia filipineză a suferit răni grave, fiind transportată la spitalul din Cuneo.

Lucian Valentin Bota s-a născut în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava și a terminat liceul la Cavallermaggiore, provincia Cuneo. Tânărul a fost jucător de fotbal american în echipa vikingilor din Cavallermaggiore.

Președintele celor din Cavallermaggiore s-a declarat șocat de cele întâmplate. Se pare că tânărul avea o mare pasiune pentru fotbal, iar toată echipa își va aminiti de el și de reușitele sale.

„Fotbalul era viața lui. Suntem șocați! Ne vom aminti, cu siguranță, de el”, a declarat președintele celor din Cavallermaggiore, Davide Olocco.

Tragedie fără precedent în Italia
De cealaltă parte, primarul din Cavallermaggiore, și-a arătat și el durerea față de jucătorul pierdut.

„O zi foarte tristă! A fost un băiat bine crescut și un jucător foarte bun”, a spus primarul din Cavallermaggiore, Davide Sannazzaro.

La rândul lor, cei de la Vikings Cavallermaggiore au transmis și ei un mesaj dureros. Aceștia l-au descris pe sportiv ca fiind spontan, bun, amuzant, susținând că va rămâne mereu în sufletele lor.

„Vești teribile ne-au devastat în această dimineață. Prietenul nostru, Lucian Valentin, tovarăș pentru o mie de aventuri pe teren și în afara terenului, ne-a părăsit brusc. Nu există cuvinte de descris, de explicat și de oferit.

Râsul tău, ființa ta atât de spontană și bunătatea ta față de toată lumea vor rămâne pentru totdeauna alături de toţi cei care am avut norocul să te cunoaştem și să trăim momente de neuitat alături de tine„, se anunţă într-un comunicat al celor de la Vikings Cavallermaggiore.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!