Tragedia momentului în România. Doi oameni au murit într-un accident rutier teribil

Tragedia momentului în România. Doi soți și-au pierdut viața într-un teribil accident. Este vorba despre un bărbat aproximativ 60 ani și soția acestuia de aceiași vârstă din Craiova. Tragicul incident a avut loc în comuna Leu, pe DE 70.

Potrivit ultimelor informații, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. Totodată cei de la ISU anunță că în urma evenimentului rutier, două persoane au decedat.

În ceea ce privește modul în care s-a produs accidentul rutier, sursa citată precizează că cei doi soți ceștia se aflau în mașina condusă de bărbatul care a intrat pe contrasens și a fost lovită de un camion, apoi un alt tur și un alt autoturusm s-au izbit de acest camion în urmă impactului.

În acest context, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!