TRAGEDIA MOMENTULUI in Romania. Doctorita de 38 de ani, gasita MOARTA in camera de garda

O tânără în vârstă de 38 de ani, medic la un spital privat din Constanţa, a murit, astăzi, chiar în camera de gardă, după ce şi-a administrat un cocktail de medicamente.

Potrivit primelor informaţii, tânăra doctoriţă a fost găsită inconştientă în camera de gardă a spitalului privat din Constanţa, iar colegii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanţei, dar şi de la SMURD, însă din nefericire medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa colegei lor.

Conform unor surse, tânăra ar fi suferit în urmă cu numai câteva zile un accident vascular-cerebral şi în plus ar fi luat pastile pentru hipertensiune şi pentru slăbire.

Astăzi, în timp ce se afla la locul de muncă, tânăra şi-ar fi administrat singură un cockctail de medicamente pentru a trece peste epuizare, însă inima ei s-a oprit imediat ce medicamentele i-au ajuns în corp.

Poliţiştii şi procurorii din Constanţa au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra de 38 de ani, medic la spitalul privat, s-a stins din viaţă.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!