Tragedia momentului in Romania. Băiețelul a murit / Un elev de zece ani a făcut stop cardio-respirator, în timpul orelor

Un copil de doar zece ani, din Ploieşti, a făcut stop cardio-respirator în clasă. Băiețelul a murit.

UPDATE: Băieţelul a murit, Poliţia Prahova deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, Dan Sâmpălean, a declarat, pentru Agerpres, că minorul a fost supus manevrelor de resuscitare timp de circa 40 de minute după ce a ajuns la unitatea medicală, însă el nu a răspuns intervenţiei medicilor.

Stirea initiala

Este vorba despre un băiat care ar fi leşinat în timpul cursurilor, potrivit Antena 3. Este elev în clasa a doua la Școala Gimnazială Sfânta Vineri din Ploieşti.

Din primele informaţii, copilul ar avea probleme medicale congenitale la cord. Mama le-a dat detalii celor care au venit să îl salveze.

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a Spitalului Judeţean de Unrgență Ploieşti l-a preluat pe cel mic şi a reuşit să îl readucă la viaţă. A fost resuscitat şi dus la Spitalul de Pediatrie, acolo unde este în grija medicilor.

La acest moment, nu se ştie care este starea lui de sănătate. Reprezentanţii Poliţiei sunt la faţa locului şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat exact.

Sursa: dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU