TRAGEDIA MOMENTULUI IN ROMANIA. A MURIT LA DOAR 28 DE ANI INTR-UN CUMPLIT ACCIDENT

Doliu și durere de nedescris pentru o familie de cunoscuți oameni de afaceri din România. Fiul lor a murit la doar 28 de ani, în urma unui violent accident rutier pe care l-a produs, în județul Botoșani. În ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului, tânărul a decedat la scurt timp după accident.

Doliu și durere de nedescris pentru o familie de cunoscuți oameni de afaceri din România, care au aflat că fiul lor a decedat în circumstanțe tragice.

Gheorghe şi Gabriela Cojocaru au ajuns la locul accidentului, fiind în stare de șoc, potrivit martorilor aflați la fața locului.

Doliu și durere de nedescris. A lăsat în urmă un copil
Tânărul de 28 de ani a decedat, duminică dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Cerviceşti din judeţul Botoşani.

El se deplasa la volanul unui autoturism de teren pe drumul naţional DN 29B, care face legătura între municipiile Botoşani şi Dorohoi, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o curte.

Maşina a lovit o placă de beton aflată în curtea respectivă, iar şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, prin parbriz. El a decedat la scurt timp după producerea accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului.

Poliţiştii de circulaţie consideră că principala cauză care a stat la baza producerii accidentului este viteza excesivă.

Se întorcea de la un angajament
”În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțe producerii accidentului. În funcție de rezultate, va fi dispusă o soluție procedurală”, a afirmat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Victima accidentului este Iulian Cojocaru, fiul unor cunoscuţi oameni de afaceri din judeţul Botoşani, potrivit botosaneanul.ro.

În momentul producerii accidentului, Iulian Cojocaru era singur în autoturismul BMW X3 pe care îl conducea. Polițiștii încearcă să stabilească ce a stat la baza producerii accidentului.

La fața locului au ajuns și părinții săi, Gheorghe şi Gabriela Cojocaru, aflați în stare de șoc.

Familia sa deține Popas Cucorăni, un restaurant care a fost pus pe picioare încă din 2002.

Iulian Cojocaru era un cunoscut saxofonist și se întorcea de la un angajament pe care îl avusese în Dorohoi. Era căsătorit și avea un copil.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!