TRAGEDIA din Colectiv, RECONSTITUITA de Discovery Channel VIDEO

colectiv4-600x300

Discovery Channel a anunţat data şi ora când va fi difuzat în premieră documentarul Dezastrul din Colectiv. Vor fi 44 de minute de imagini şi mărturii zguduitoare!

Producţia Dezastrul din Colectiv va prezenta în ordine cronologică faptele care s-au petrecut anul trecut în București şi care au fost urmate de schimbări la vârful societăţii româneşti. Pe lângă imagini şi mărturii ale supraviețuitorilor, familiilor, autorităților, medicalor, va fi șio reconstituire a momentelor de dinainte și după izbucnirea incendiului soldat cu zeci de morţi şi numeroşi răniţi!

Documentarul Dezastrul din Colectiv, de 44 de minute, este comisionat de către Discovery Networks, prin producătorul executiv Charlotte Reid, unei echipe românești conduse de Mihai Predescu.

„Suntem extrem de recunoscători față de martorii implicați în această producție, pentru curajul și deschiderea lor de a-și face cunoscute poveștile, astfel încât publicul să înțeleagă mai bine ce s-a întâmplat pe 30 octombrie 2015. Mulțumită lor, am reușit să aprofundăm într-o manieră echilibrată evenimentele din acea noapte, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă amplă asupra acestei tragedii”, declară Charlotte Reid.

Să mai adăugăm faptul că la producţia Dezastrul din Colectiv s-a bucurat de aportul lui Nick Allder, expert internațional în efecte speciale, multiplu premiat pentru filme precum„Alien” (1979) sau „Al cincilea element” (1997).

Discovery Channel a anunţat că documentarul Dezastrul din Colectiv va fi transmisduminică, 13 martie, de la ora 22, iar în timpul lui nu vor fi difuzate mesaje comerciale. (sursa: Ora de Stiri)

VEZI SI: Supravietuitor din Colectiv, scrisoare FURIOASA: „Statule ROMAN, esti cel mai mare BANDIT!”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile