FOCUS 14NOUTATIPOLITICA

Trădătorii din AUR, Claudiu Târziu si George Simion, îl dau afară pe Călin Georgescu pentru simpatii legionare

ID163605 INQUAM Photos Ilona Andrei e1643198880709 640x400 1

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, l-a criticat marți pe Călin Georgescu, propus pentru funcția de președinte de onoare al partidului și anunțat cu două săptămâni în urmă de George Simion drept ocupant al acestui post.

”S-a discutat de o persoană, care a fost propusă tam-nesam într-o adunare la Iași, o persoană despre care cred că nu îndeplinește nici unul din aceste două criterii (să fi contribuit la dezvoltarea AUR sau să fi făcut lucruri bune pentru România – n.red.). S-a născut o tulburare în societate cu privire la această propunere, mai ales după prima ieșire publică a acestui domn. Nu a știut să răspundă la întrebîările esențiale, a făcut o figură modestă, chiar dezastruoasă. Nu ai voie să te pronunți în domenii pe care nu le cunoști, cum e istoria noastă recentă, ca să nu încalci legi, să nu lezezi sensibilități. Și când nu ești calificat pentru asta, e bine să nu intri în astfel de dezbateri”, a spus Claudiu Târziu într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Târziu a continuat criticile la adresa lui Călin Georgescu și a spus că va propune partidului alte nume pentru funcția de președinte de onoare: ”acest domn nu a reușit să răspundă la întrebări legitime privind felul în care vede rezolvarea unor probleme grave ale României. E un om care de 10-15 se ambiționează să ajung premier și mă așteptam să fie foarte bine pregătit, să aibă răspunsuri la toate întrebările. Această persoană nu întrunește calitățile și abilitățile cerute de funcția de președinte de onoare al AUR. Cred că putem găsi pe cineva foarte potrivit, am mai multe nume pe care le voi propune Biroului Național să le dezbatem”.

5437094 mediafax foto octav ganea

Vezi – George Simion – un TRĂDĂTOR

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Un comentariu

 1. Diana Sosoaca spune in cel mai recent interviu dat lui Luis Lazarus ca Simion i-a declarat ei ca el va fi presedintele tarii in 2à24 !
  De unde stie el asta cu atata siguranta ?
  se intreaba Sosoaca .
  Si de unde are el toti banii astia, ca se plimba toata ziua cu autocarul si nu face nimic altceva !
  Dece nu deschide procese borfasilor si criminalilor ?
  Dece face gesturi de scena in parlament in loc sa dea sarlatanul si hotul pe care l-a imbratisat in fata televizoarelor in loc sa-i porneasca un proces ca sa-l bage dupa gratii ???
  E ceva putred cu Simion care trebuie bine investigat ! spune Sosoaca lui Luis Lazarus .
  E un interviu de o ora care atrage atentia asupra lui Alina Gorghiu care vrea sa ajunga in Consiliul juridic spre a LEGIFERA (atentie, nimic benevol ca pana acum !!!!!!!!!!!!!!!!!!) SUSPENDAREA SUVERANITATII ROMANIEI !
  ZICE SOSOACA, DACA E ALEASA ACOLO ESTROPIATA ASTA SUNTEM PIERDUTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SOSOACA MENTIONEAZA IN ACEST ULTIM INTERVIU DAT LUI LUIS LAZARUS , EA MENTIONEAZA INCA UN NUME DE ESTROPIATA , MARE COMPANIOANA IN TRADAREA ROMANIEI, CU CARE GORGHIU DACA VOR FI ALESE ACESTE DOUA MAGAOAIE SINISTRE IN CONSILIUL JURIDIC EU , NU VA MAI FI NIMIC DE FACUT CACI UNDE-I LEGE NU-I TOCMEALA .
  PANA IN PREZENT RENUNTAREA LA SUVERANITATEA STATALA NU ESTE DECAT O SUGESTIE A EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DACA EA DEVINE LEGE, SUPRIMAREA SUVERANITATII ROMANIEI DEVINE IREVERSIBILA CACI DEVINE LEGE, NUUUUU “SUGESTIE”

  CAUTATI MUSAI SI ASCULTATI TOT CE-I EXPLICA ACUM CATEVA ZILE SOSOACA LUI LAZARUS IN VIDEO
  Videoul e de pe facebook dar publicat si separat cred ca pe you tube !!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: