TRADAT până și acasă. „Ultimul refugiu” al lui Dragnea a căzut!

Cabinetul parlamentar al lui Liviu Dragnea din Teleorman își va schimba categoric soarta. Încăperea are dimensiuni impresionante și se află în clădirea Consiliului Județean.

Jurnaliștii de la publicația ”Liber în Teleorman” au vrut să știe care va fi soarta cabinetului parlamentar al lui Liviu Dragnea, după ce fostul lider al Partidului Social Democrat a fost condamnat la închisoare.

Sursa citată arată că biroul e mare cât un apartament și pe vremea când Dragnea era președintele Consiliului Județean Teleorman, în acest spațiu își avea biroul.

După ce fostul șef al PSD a plecat la București, acest birou și-a schimbat destinația, devenind cabinet parlamentar.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

Actualul președinte al Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, a declarat pentru www.liberinteleorman.ro că în noua conjuctură, adică după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare, situația fostului său cabinet parlamentar va fi cu totul alta.

În orice caz, un lucru e sigur. Această încăpere nu va mai avea rol de birou parlamentar, ci va fi utilizat doar pentru necesitățile instituției județene.

“Nu vom mai da acelui spațiu utilitatea de cabinet parlamentar, el va fi utilizat de instituție.

Există două variante: fie va redeveni biroul preedintelui de consiliu, fie vom avea acolo ședințe de lucru”, a declarat oficialul pentru presa locală.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile