Tradarea anului in politica din Romania! O decizie SOCANTA


Este trădarea anului în politica românească. Un fost ministru i-a întors spatele lui Traian Băsescu. Acesta a luat o decizie fără precedent. În ce partid s-a înscris și ce planuri are pentru următoarele luni?

Este vorba despre fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu. Acesta a demisionat din PDL pe 24 iunie 2019 și a avut două mandate de deputat între anii 2008-2012 și 2012-2016.

Decizia luată de fostul ministru i-a șocat pe toți. Se pare că acesta a decis să se înscrie în ALDE și să fie candidatul formațiunii pentru Primăria Brașov.

Marele anunț a fost făcut de Călin Popescu Tăriceanu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul ALDE.

Citiți și:  Traian Băsescu: Scenariu APOCALIPTIC pentru România

„Doresc să vă anunț înscrierea în partid a domnului Gehorghe Ialomițianu, fost ministru de Finanțe. De asemenea, domnia sa va fi candidatul ALDE la Primăria orașului Brașov”, a declarat Tăricaenu.

”Cel mai bun ministru de Finanțe”
Despre Ialomițianu, Traian Băsescu, fostul său șef din PDL, susținea în urmă cu câteva zile, că este cel mai bun ministru de finanțe pe care l-a avut România, alături de Theodor Stolojan.

Ialomițianu nu este singurul care se alătură ALDE. Un consilier județean PMP s-a înscris și el în partid.

„Totodată la ALDE s-a înscris Dorin Cârdea, consilier județean PMP de Timiș și am hotărât de asemenea să îi încredințăm o sarcina oragnaizatorică importantă. Va fi coordonator pe mai multe județe”, a mai spus Tăriceanu.

Citiți și:  STAREA DE URGENTA TREBUIE REINTRODUSA! Traian Băsescu aruncă bomba privind situația României

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile