“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZENOUTATI

TRĂDARE: Toată Producția de Cupru Vândută unui Indezirabil

cpr

Industria României a fost distrusă în mod intenționat după revoluție, prin marea privatizare, nume de cod pentru jaf.

Lemnul milenar, acel codru frate cu românul, este dat străinilor pentru exploatări iresponsabile, materia primă fiind exportată, mobila prelucrată fiind importată.

Sistemul de irigații care ne asigura o agricultură competitivă in Europa, independentă de capriciile vremii, a fost furată de țigani și vândută la fier vechi.

Cel mai recent, toată producția de cupru este vândută lui Wang Yan, un indezirabil declarat pericol pentru siguranța națională…încă un cui bătut în sicriul României.

Adevărul:

Jurnaliştii de la GSP au dezvăluit luni cum Societatea Cupru Min a vândut printr-un contact pe doi ani semnat în octombrie 2017 cu o companie din Hong Kong toată producţia de mineriu de cupru a României. Compania aceasta este reprezentată de Wang Yan, un controversat om de afaceri chinez căruia i-a fost retrasă cetăţenia română în urmă cu câţiva ani, la solicitarea SRI, pentru că reprezenta “un pericol pentru siguranţa naţională”.

Apropo, minereul pus în vagoane conținea și argint.

Astăzi, jurnaliştii GSP ies la rampă cu noi dezvăluiri halucinante. Mai exact, aceştia au prezentat cum acest contract a fost aprobat de foşti miniştri ai Economiei, Mihai Tudose şi Mihai Fifor, arată stiripesurse.ro.

“Cred că în perioada vizitelor acelea, că au fost prima, când nu i-am primit, şi apoi a doua, prin vară, când au venit cu aprobare, miniştri erau domnii Tudose şi Fifor”, spune fostul director al Cupru Min, Nicolae Turdean, pentru tolo.ro.

Cineva ar trebui să facă o listă cu toți trădățorii și slugile de casă.

Cine știe, poate odată o să aibă loc un decont.

O judecată precedând judecata de apoi.

Nicolae Turdean este directorul Cupru Min, care a semnat alături de Wang Yan contractul, dar care s-a retras din companie la trei luni după ce a semnat.

Fostul director a arătat în interviul menţionat şi cum Ambasada Chinei a fost implicată în discuţiile dinainte de încheierea contractului şi a arătat că partea chineză este interesată să investească în Cupru Min.

Wang Yan este unul din cele 5 persoane ce au avut cetăţenia română retrasă. Ceilalţi 4 au fost acuzaţi de terorism sau fapte similare ca gravitate precum terorismul. Este vorba de Olga Selezniova, Said Baaklini, Omar Hayssam şi Kassem Hassan.

Care-i logica din spatele cedării cuprului unui om de teapa lui Omar Hayssam?

Mișcarea are sens doar dacă iei în calcul intenții dușmanoase la adresa României.

Ne vor îngenunchiați pentru că ne disprețuiesc profund pe noi și tot ce reprezentăm ca popor.

Motivul retragerii cetăţenie este păstrat secret, dar se încadrează la litera de lege care precizează următoarele: ”Subminarea, sabotajul sau orice alte acţiuni care au ca scop înlăturarea prin forţă a instituţiilor democratice ale statului ori care aduc atingere gravă drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor români”.

Numele acestuia apare în investigaţia GSP privind dosarul Shanghai, despre o reţea de prostituţie cu minore din 2005, reţea controlată de mafia chineză din România şi protejată la vârf în poliţie.

Un traficant de copil, pedofil de rang înalt deține producția României de cupru.

Unde ești tu, Țepeș doamne?

Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.