Trădare supremă in politica! SOC pentru toată lumea!

La finalul acestei săptămâni vor avea loc alegerile parlamentare din acest an. În acest context, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan , a spus public cu ce partid va vota. În opinia lui, acest partid are cel mai solid program de guvernare.

În cadrul unei declarații de presă susținută miercuri de către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a precizat cu cine va vota duminică, 6 decembrie.

Acesta a spus că va pune ștampila pe Partidul Național Liberal, motivând că PNL are cel mai bun program de guvernare dar și cel mai bun premier.

”„Optiunea mea pentru votul de duminica este PNL. Consider ca un guvern PNL puternic este cea mai buna varianta pe care o are Romania in acest moment. Desi sunt fondatorul USR consider cu toata onestitatea ca PNL este varianta cea mai buna pentru Romania azi.

Citiți și:  Omul din spatele victoriei lui Nicușor Dan RUPE TACEREA: "A trebuit să acționăm chirurgical"

Nu vrea sa intru intr-o polemica cu USR. PNL are cel mai solid program de guvernare. PNL-ul are cea mai buna varianta de premier, pe Ludovic Orban, este o persoana pe care am cunoscut-o in aceste luni si pot sa spun despre el ca este o persoana de incredere, loiala oamenilor, cu viziune si anvergura, este cineva care vede mizele mari si mai are o calitate, e preocupat de rezolvarea problemelor.”, a spus Nicușor Dan în cadrul declarației de presă.

Cuvinte de laudă pentru PNL
Ulterior, Nicușor Dan a mai spus că PNL a dat dovadă de maturitate sub conducerea lui Ludovic Orban și că este partidul care poate să înfrângă Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare.

Citiți și:  CUTREMUR IN POLITICA! PRESUPUSI MEMBRI USR SURPRINSI DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE CAND UMBLAU LA SACII CU VOTURI!

”PNL-ul sub conducerea lui Ludovic Orban a dovedit ca are maturitatea sa se sacrifice pentru mize mai inalte. PNL-ul are o relatie corecta, deja functionala, cu presedintele Romaniei si cu mine, ca primar al Bucurestiului. PNL-ul este partidul care poate sa bata PSD-ul la alegerile parlamentare, asa cum a facut la alegerile locale”, a declarat Nicușor Dan.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile