TRĂDARE NEAȘTEPTATĂ! Dragnea, PĂRĂSIT de un LIDER APROPIAT. Se deschide un nou FRONT de RĂZBOI în PSD


Liviu Dragnea continuă să primească lovituri din partea membrilor apropiați din PSD. De data aceasta a fost rândul lui Carmen Dan, ministrul de Interne.

Carmen Dan nu a lăsat loc de interpretări și s-a distanțat clar de ultimele declarații ale lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a afirmat că în 10 august, în Piața Victoriei, s-a încercat o lovitură de stat.

Carmen Dan susține că ea nu a folosit niciodată acești termeni în declarațiile sale publice. Răspunsul ministrului vine ca urmare a unei interpelări depuse de Florin Roman, deputat PNL.

“Nu am folosit niciodată sintagma de lovitura de stat sau de tentativa de lovitura de stat”, este răspunsul scris pe care l-am primit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, la o interpelare pe care i-am adresat-o zilele trecute.
Ministrul de Interne mai susține că nu are altceva de adăugat în legătură cu acest subiect, că toate precizările sunt cuprinse în declarații publice. În interpelarea adresată ministrului de Interne, solicitam probe în susținerea sintagmei folosită de Carmen Dan și liderii PSD, inclusiv Liviu Dragnea, referitoare la “lovitura de stat” din punctajele PSD, dar întrebam și dacă aceste “probe” au fost depuse la Parchet.”, arată Florin Roman.
Prezentă într-o emsiune la Antena 3, Carmen Dan a explicat că este de părere că încercarea de intrare în Guvern este o încercare de lovitură de stat, ministrul a răspuns că ”asta ar trebui să stabilească procurorii, mă bazez pe faptul că…”.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

În continuare, Mihai Gâdea a întrebat dacă avem indicii să credem acest lucru: ”Da, eu cred că sunt indicii și că, obligatoriu, trebuie să analizăm lucrurile din această perspectivă. Tot ce am avut la dispoziție, ca urmare a analizelor făcute la nivelul ministerului, a fost pus la dispoziția DIICOT”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut în mai multe rânduri că în 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.