TRADARE la varful PSD. Este cutremur total. Cine face jocurile PNL

Este război în PSD mai ales după ce mai multe voci s-au declarat nemulțumite de prestația conducerii și au acuzat că Paul Stănescu și Marcel Ciolacu mimează opoziția în avantajul PNL și al lui Klaus Iohannis. Imediat a avut loc o răsturnare de situație iar unul dintre greii partidului a spus că se va trece la război pe față și implicit la o acțiune de demitere.

Secretarul general interimar PSD, Paul Stănescu vrea să arate că nu îi menajează pe liberali și a transmis un mesaj menit să-i liniștească pe social-democrați. După ce a fost acuzat de cei din PSD că, atât el cât și Marcel Ciolacu mimează opoziția în avantajul PNL și al lui Klaus Iohannis, secretarul general al partidului spune că va intra în război cu Guvernul condus de Ludovic Orban. Mai exact, liderul PSD a declarat social-democrații vor depune moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului pentru a-și apăra aleșii locali și membrii de partid.

El s-a arătat încrezător că moțiunea va trece și a dezvăluit că cei de la PNL sunt speriați și că încearcă să se convingă singuri că acest demers nu va avea loc.

„Depunem moțiunea de cenzură și aceasta va trece sută la sută. Toți primarii PSD ne transmit aceleași mesaje din partea românilor: Guvernul Orban este o catastrofă pentru țară! Liberalii sunt speriați de moțiunea de cenzură și încearcă să se convingă singuri că n-o vom depune. Le dau o veste tristă: teama lor este justificată. Lucrăm deja moțiunea de cenzură, o depunem și vă asigur că vom trimite Guvernul Orban acasă pentru că și-a bătut joc de români și de autoritățile locale pe care a lăsat tot greul crizei COVID-19″, a spus Paul Stănescu.

În plus, el a susținut că va fi o bătălie pentru apărarea aleșilor locali ai PSD.

Am arătat în Parlament, la rectificarea bugetară, că știm să facem dreptate primăriilor și consiliilor județene, alocând fondurile ce acoperă cheltuielile făcute în pandemie. Ne vom bate să-i apărăm pe toți aleșii locali și membrii partidului de această guvernare aberantă, care a eșuat în a-i proteja pe români împotriva coronavirusului, dar spune că vina este a PSD. De aceea, Cabinetul Orban trebuie demis, iar alegerile locale organizate de o echipă care chiar muncește, nu chefuiește în sediul Guvernului!”, a punctat Paul Stănescu.

Sursa; capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.