fbpx
Filme Online Subtitrate

Totul despre ușile de exterior: alege eficient modelul ideal! 

Totul despre usile de exterior alege eficient modelul ideal

Atunci trebuie să știi care sunt detaliile de care să ții cont când studiezi gama de usi de exterior, pe care o ai la dispoziție. De la design, până la dimensiunile potrivite, dar și nivelul de securitate pe care ți-l oferă o ușă de exterior, iată numai câteva dintre elementele de care să ții cont! 

Usi de exterior – din ce materiale pot fi realizate? 

Materialul din care sunt realizate ușile de exterior joacă un rol esențial când vine vorba despre rezistența pe care ți-o oferă. Printre cele mai căutate tipuri de uși se numără, astfel, următoarele: 

  • uși metalice – sunt recunoscute pentru nivelul sporit de izolare termică, dar și fonică, fiind astfel excelente din punct de vedere energetic. Mai mult, ușile metalice sunt extrem de sigure, dar și frumoase ca aspect;
  • uși din lemn – ai la dispoziție uși realizate dintr-o gamă extinsă de esențe lemnoase, începând de la nuc, mahon, arțar, pin sau stejar. Aceste obiecte sunt interesante ca design și, în același timp, te ajută să te simți mai aproape de natură, indiferent dacă locuiești la bloc sau la casă;
  • uși din PVC și sticlă de termopan – moderne și frumoase ca aspect, ușile din această categorie sunt ușor de montat și pot fi prevăzut cu mai multe încuietori, pentru o siguranță mărită. 

Dimensiunea potrivită 

Dacă ușile pe care le găsești în magazinele de specialitate nu sunt potrivite ca dimensiune pentru locuința ta, nicio problemă. După ce măsori înălțimea, lățimea, dar și adâncimea spațiului de la intrare, poți da comandă pentru ușa potrivită, care să se îmbine perfect în design-ul pe care îl construiești. 

Securitate 

Pentru a te bucura de nivelul de securitate de care ai nevoie, important este să alegi o ușă care să aibă o broască suficient de rezistentă, dar și încuietori multiple. Totodată, ușa trebuie să fie prevăzută cu un toc suficient de gros, care să prevină deteriorarea sa în timp ori accesul persoanelor nepoftite în locuința ta. 

Deschidere 

În ceea ce privește deschiderea potrivită, gândește-te la spațiul de care dispui. Astfel, poți alege fie o ușă cu deschidere spre dreapta, fie o ușă cu deschidere spre stânga. Pe lângă aceste 2 modele, mai ai la dispoziție și ușile foarte late și înalte, a căror ușă este poziționată în centru, dar pentru care ai nevoie de mai mult spațiu, astfel încât imaginea de ansamblu să fie una plăcută, iar montajul să poată fi realizat cât mai ușor cu putință. 

Design 

Design-ul trebuie întotdeauna corelat cu elemente precum decorativa, aspectul ferestrelor, precum și aspectul gardului – doar astfel vei avea parte de o imagine de ansamblu plăcută, unde continuitate și eleganța se îmbină frumos. 

Gama cromatică

Din punct de vedere cromatic poți alege fie o ușă uni, albă, neagră sau maro, fie un model mai interesante, în nuanțe deosebite, dar și cu aplicații moderne, care să atragă privirea trecătorilor. De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru un finisaj mat sau unul lucios, în funcție de preferințele personale pe care le ai. 

Accesează Soraltechnik.ro și economisești timp atunci când te afli în căutarea unor obiecte deosebite pentru locuința personală. Fie că ai nevoie de o copertine retractabile, de uși de acces sau de uși pentru garaje, toate sunt la numai câteva click-uri distanță, indiferent de dimensiuni și culoarea pe care ți le dorești. 

Date de contact: 

Email: [email protected]

Telefon: 031 430 40 33

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.