TOTUL despre primul TRACTORIST din istoria României care ajunge MINISTRU. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva – MAFIA PSD-ista la PUTERE

Paul Stănescu, primul tractorist din istoria României care ajunge ministru. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva. A făcut Dragnea, că el este PSD. Un partid care, pe repede înainte, se confundă cu statul. La fel ca PCR. Cu aceleași biografii falsificate. La Stănescu în CV scrie că a absolvit Facultatea de Agronomie Craiova. Dar nu spune că a făcut-o la FF, cu metode „tradiționale” în acele vremuri, în timp ce el era tractorist. Pentru că, mai nou, fiind absolvenți, la bază, de licee modeste sau școli profesionale, pesediștii ajunși acum la putere nu vor să se știe acest lucru. Își falsifică biografiile, asemeni precursorilor lor, comuniștii.

Stănescu și Dragnea sunt prieteni vechi. Și, imediat după vot, au avut grijă să se asigure că acest lucru a rămas așa, că Stănescu nu l-a trădat pentru Tudose, așa cum s-au dus mulți după fentă.

Stănescu nu va sta mai mult de 6 luni în funcție. Pentru că nu va rezista. Vor ieși la iveală afacerile cu frații Ciocan și cu TelDrum. Cu schemele făcute pentru a aranja licitațiile. Că marea porcărie, marea evaziune făcută de biroul de avocatură al lui Șova la Vișina, comuna de baștină a lui Stănescu, se pare că a rămas îngropată. Mai mult ca probabil se va ajunge și la mega-afacerile făcute de fiul său cu GAL-urile din Olt. Cu fondurile europene. Da, cu ferma de porci a lui frate-său, deputatul.

Citiți și:  Decizie de ULTIMA ORA a judecatorului privind dosarul lui Liviu Dragnea

Să nu uitați: Stănescu este cel care l-a adus pe Darius Vâlcov în PSD. Și cel care l-a dus la Alexandria, la conac, să-i pupe inelul lui Dragnea.

VEZI SI: ISTERIE GENERALA – OLGUTA, acuzatii fara precedent: „DNA ne va monitoriza Facebook-ul, ne va CLONA SIM-urile pentru a fabrica PROBE”

Dacă Vâlcov s-ar împrieteni mâine cu procurorii DNA i-ar rezolva rapid și pe Dragnea și pe Stănescu.

Dosarele lui Stănescu de la DNA, diverse structuri

Paul Stănescu e vizat într-un dosar de corupție la STA Craiova în care prejudiciile ar fi de aproape 10 milioane de euro în total (circa 3,5 milioane euro un contract al CJ Olt cu ASESOFT-ul lu’ Ghiță + vreo 6 milioane în folosul a două asociații sportive.)

Citiți și:  Dragnea aruncă DNA în aer! Documentul-cheie care rastoarna totul

Stănescu mai are un dosar penal la structura centrală a DNA, tot cu începere urmărire penală in rem. E vorba de o clasare dată de STA Craiova, infirmată de șefa DNA Kovesi și confirmată ulterior de instanța de judecată a Tribunalului Olt.

VEZI SI: BOMBA nopții! Tudose l-a făcut MUCI pe Badea, în direct! A luat apărarea procurorilor DNA și le-a ÎNGROPAT pe Shhaideh și Plumb!

Stănescu, anul acesta, la o câmpenească de 1 Mai, cu parlamentari, primari, popor pesedist:

LASA UN COMENTARIU