TOTTENHAM – LIVERPOOL 0-2 // GALERIE FOTO Interzis minorilor! Posturile TV nu au putut da imaginile cu blonda dezbrăcată care a întrerupt finala Ligii Campionilor

Liverpool a învions-o pe Tottenham, scor 2-0, în ultimul act din Liga Campionilor. În prima repriză, finala de pe Wanda Metropolitano a fost întreruptă câteva secunde de o fană care a pătruns pe suprafața de joc.

Liverpool a deschis scorul în minutul doi, după cel mai rapid penalty din istoria Ligii Campionilor. Atenția a fost însă furată de o fană într-un costum de baie dintr-o bucată, care a pătruns pe gazon în minutul 24.

Purtând un tricou pe care era inscripționată numele unei campanii pentru adulți, voluptoasa blondă a alergat nestingherită până la centrul terenului, înainte ca forțele de ordine să o prindă.

Operatorii televiziunilor care transmis finala nu au putut arăta imagini, din cauza regulamentului strict al UEFA față de astfel de manifestări. Fotografii prezenți însă pe margine nu s-au abținut.

CINE E FANA?
Blonda care a pătruns pe teren este Kinsey Wolansky, iubita youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.