Toți clienții ING sunt vizați. Ce se întâmplă cu conturile lor

ING Bank a trimis, astăzi, o informare către clienții săi prin care anunță modificări la conturile ING Economii.

ING anunţă că dobânda pentru sumele din conturile ING Economii a crescut de la 0,7% pe an la 1% pe an, începand cu 15.11.2018. Dobânda se aplică pentru sume de până la 1.000.000 lei/cont, iar tot ceea ce depăşeste această valoare nu beneficiază de dobândă.

Restul beneficiilor rămân aceleaşi. Clienţii au în continuare 0 costuri şi se pot folosi de bani oricând, fără să piardă dobânda acumulată.

ING a crescut şi dobânda la Depozit Bonus. Clienţii pot primi cea mai bună dobândă de la ING, de 3% pe an pe o perioadă de 4 luni, dacă deschid un Depozit Bonus cu sumele noi aduse în contul ING Economii. Sume noi economisite înseamnă sumele din ING Economii ce depăşesc media economiilor de la ING din ultimele 3 luni.

Depozitele se pot deschide direct din ING Home’Bank, fără niciun cost. Clienţii au 0 comisioane pentru deschiderea sau lichidarea lor şi pot folosi banii oricând au nevoie, fără să piardă dobânda acumulată.

Sumele depuse la ING în conturi curente, conturi de economii sau conturi de depozit sunt garantate de Schema de Garantare a Depozitelor din Olanda în limita sumei de 100.000 euro/client.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile