Toți cei care au FACEBOOK sunt niște tembeli – declarația unui deputat tigan din PSD

Prezent in cadrul unei emisiuni pe un post de televiziune local, deputatul PSD Adrian Solomon a ținut sa împărtășească părerea lui în legătura cu rețeaua de socializare.

„ Cel care are Facebook nu mai are relații cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are soare, nu mai are ploaie, întuneric. Nu mai are nimic. El sta cu ochii in televizorul ăla. Dacă cineva ar dori sa facă din niște oameni normali niște tembeli, a reușit! Prin acest sistem. Tocmai prin faptul ca te captează, te atrage prin tot felul de glumițe, de lucruri simpatice iti mai bagă câte un mesaj de asta, rezist si nu știu ce si atuncea, hashtag diribao scrie pe tine. Si toată lumea are tendința sa folosească in exces. Odată ce ai intrat , nu te mai despărți. Si ideea mea nu ca nu as vrea sa fiu si eu printre cei de acolo, dar mie îmi e mai bine așa. Ca dacă ma apuc sa comentez, va dați seama ce iese! Mai degrabă sa nu am Facebook decât sa am” si-a încheiat pledoaria social-democratul Solomon.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Conform dicționarului explicativ al limbii romane tembel înseamnă „ nepăsător, indiferent; indolent, lăsător; tâmpit, idiot”. Cu alte cuvinte, inclusiv șeful domniei sale de partid, Liviu Dragnea se bucura de acest compliment, acesta având , desigur, cont de Facebook.

La fel ca si simpatizanții si membrii de partid care ii dau Share deputatului Solomon la declarațiile politice aruncate in mediul online.

Colega de partid a domnului Solomon, doamna ex-ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, intr-o interventie la postul RomaniaTV, l-a sfatuit pe deputatul PSD sa iasa public si sa-si ceara scuze pentru afirmațiile facute in spațiul public, cu privire la acest subiect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

4 comentarii

  1. Sunt persoane care, intr-adevar, exagereaza cu facebook-ul 🙂

  2. patratul negru

    …..asta cred ca a vrut sa spuna ca ca nu vrea sa aiba cont pe f b….Poate nu stie ca pe calculator ca sa scrii ceva nu trebuie sa folosesti pixul…….sau stiloul…..Dar de cerneala a auzit ?…….

  3. patratul negru

    …..asta cred ca a vrut sa spuna ca ca nu vrea sa aiba cont pe f b….Poate nu stie ca pe calculator ca sa scrii ceva nu trebuie sa folosesti pixul…….sau stiloul…..Dar de cerneala a auzit ?…….

  4. Sunt persoane care, intr-adevar, exagereaza cu facebook-ul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.