Toți care primiesc acest mesaj riscă o mare ȚEAPĂ! Cum puteți rămâne fără bani

Toți șoferii care vor răspunde la acest mesaj riscă să fie țepuiți. Oficialii unui site de specialitate vă recomandă să nu răspundeți pentru că ați putea rămâne fără bani.

Administratorii site-ului autovit.ro şi-au avertizat clienţii în legătură cu o nouă înşelătorie. Aceştia sunt îndemnaţi să nu acceseze link-ul dintr-un SMS cu o promoţie aparent avantajoasă la un preţ foarte mic.

Mesajul transmis de autovit.ro:

”Salut, În cazul în care ai primit un SMS cu textul similar celui de mai jos, te rugăm să NU dai click pe link. Textul SMS-ului arată aşa:

Salut, Anuntul AUTOVIT expira curand, plateste acum cu cardul VISA / MASTERCARD / EUROCARD si beneficiezi de 30 de zile de prelungire cu doar 4.66 RON, completati formularul de aici: https://goo.gl/Bksx8Z pentru activare oferta. Cu stima echipa AUTOVIT!

Foarte important:

1 Autovit.ro nu trimite niciodată SMS-uri pentru a solicita plăţi

2 Atunci când trimitem notificări prin SMS, expeditorul este întotdeauna Autovit.ro

Dacă ai primit un astfel de mesaj şi ai dat click pe link-ul din el:

Ignoră link-ul în care vei fi redirecţionat.

Orice plată pe care vrei să o efectuezi în contul tău Autovit.ro o poţi face doar accesând secţiunea Plăţi de pe https://www.autovit.ro

Dacă vei mai primi astfel de SMS-uri sau alte comunicări care par a fi din partea noastră şi din motive diverse ţi se par suspecte, te rugăm să ne contactezi la adresa ajutor@autovit.ro .

O zi liniştită,

Echipa Autovit.ro”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile