Toți bucureștenii vor fi afectați! RADET a luat marea decizie: Vești extrem de proaste

Lovitură pentru toți bucureștenii! RADET a luat o decizie care îi va afecta pe toți. Acest lucru ar putea să se întâmple chiar de săptămâna viitoare.

RADET intenţionează să mărească tarifele de transport şi distribuţie a energiei termice furnizate prin puncta termice urbane la un tarif de 167,87 lei pe gigacalorie. Majorarea trebuie însă aprobată în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de săptămâna viitoare.

Potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de săptămâna viitoare, RADET vrea să ajusteze preţurile de alimentare cu energie termică astfel:

„Se aprobă tarifele locale pentru serviciul public de alimentare cu energie termică prin sistemul centralizat de încălzire a Municipiului Bucureşti, după cum urmează: a) tariful pentru transportul şi distribuţia energiei termice furnizate prin puncte termice urbane, la un nivel de 167,87 lei/Gcal (fără TVA). b) tariful pentru transportul energiei termice pentru consumatorii alimentaţi din circuitul primar, la un nivel de 100,58 lei/Gcal (fără TVA), conform Antena3.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *