Total neașteptat: Viorica Dăncilă a explodat! Ce declarații șocante a făcut premierul României

Premierul României, Viorica Dăncilă, a cedat nervos și a lansat critici extrem de dure la adresa președintelui Klaus Iohannis și a europarlamentarilor români, pe care îi acuză că au dezinformat la Bruxelles despre problemele din România.

”Se vorbea despre faptul că nu suntem pregătiţi, că nu vom fi în stare să ducem preşedinţia la bun sfârşit. Dacă vă aduceţi aminte, era chiar o propunere ca Finlanda să preia preşedinţia în locul nostru, dacă nu suntem în stare. Asta nu a venit de nicăieri, a fost legată de anumite afirmaţii, una dintre ele a fost chiar declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis. Am dicutat cu mai mulţi europarlamentari, cu mai mulţi oficiali europeni care ne-au spus că lucrăm într-un ritm foarte energic, într-un ritm susţinut şi au văzut că suntem foarte determinaţi să avem succes. Acest lucru i-a bucurat foarte mult pe toţi oficialii europeni.

Multe dintre aceste dintre aceste dezinformări vin din România, vin de la europarlamentarii români. Nu trebuie să uităm că nu au fost numai dezinformări, dar au fost şi voturi ale eurodeputaţilor români împotriva României. Tot ceea ce a adus o umbră asupra preşedinţiei României vine din interior.

Cei care fac aceste lucruri ar trebui să le fie ruşine! Să le fie ruşine pentru că oamenii i-au votat să reprezinte România, nu să voteze împotriva României. Membrii Parlamentului European şi Jean Claude Juncker au fost uimiţi pentru că nu s-a mai văzut până acum ca europarlamentari din ţara respectivă să-şi atace propria ţară şi să vină cu dezinformări.”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *