Total neașteptat! Ce studii are la bază Sorina Pintea și ce avere a strâns. Detaliul șocant din viața ei

Sorina Pintea, este ministrul Sănătății din data de 29 ianuarie 2018 din partea Partidului Social Democrat în Guvernul Dăncilă. Aceasta a fost manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare. Ulterior, a fost aleasă senator pe listele PSD. A renunțat însă la această funcție după câteva luni și a decis să se întoarcă la spital.

Un detaliu știut de puțini oameni este acela că fiul său, Ionuț Pintea, a fost condamnat în anul 2012 la șase ani de închisoare cu executare pentru trafic de droguri. Înainte de a ocupa funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare, Pintea a fost manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din același oraș, din 2009 până în anul 2013. Înainte de asta, a fost director economic la Direcția Silvică Maramureș.

Ministrul Sănătății a absolvit studiile Universității „Babeș- Bolyali” din Cluj- Napoca. Conform celei mai recente declarații de avere, aceasta deține jumătate dintr-un teren intravilan de 8.200 de metri pătrați și două terenuri intravilane de 467, respectiv 419 metri pătrați din comuna Desești din Maramureș. De asemenea, Sorina Pintea mai deține jumătate dintr-un apartament de 48 de metri pătrați din Baia Mare. La capitolul autoturisme, democrata are trecută în declarația de avere o Dacia 1300 din 1993 și un Mitsubishi Pajero din 2002.

Aceasta are șase credite la trei bănci, care în total valorează 100.000 lei. În 2016, a primit un salariu de 134.708 lei ca manager al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare. Sursa: Capital.ro

Vezi si: Tragedie în lumea medicinei. Vestea a căzut ca un trăsnet. Acuzații devastatoare la adresa Colegiului Medicilor

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *