Tot mai multi TINERI MOR din cauza consumului de etnobotanice. Ce face Politia? Nimic.

Politia nu face mai nimic contra traficantilor de etnobotanice din cate se pare. Tot mai multi tineri mor din cauza nepasarii autoritatilor. Oare cand vor fi arestati traficantii?

Stim, multi au fost retinuti, unii bagati la puscarie …insa pentru o scurta perioada de timp, fapt ce a incurajat afacerile in mediul traficantilor de droguri.

Sa reamnitim iar de cazul tanarului nationalist din Buzau care impartea manifeste anti-drog in 2011 si a fost cat pe ce sa fie amendat cu 50 milioane lei vechi de politisti? Cam asta face Politia. A! Era sa uitam! La vremea respectiva, spice-shopurile, nr.: magazinele de vise, erau legale! Halal!

Reportaj de pe Campus TV:

Situaţie alarmantă cu privire la consumul de etnobotanice în rândurile tinerilor! În această lună, numărul cazurilor tratate de medicii de la UPU a crescut îngrijorător. Numai aseară s-au prezentat trei buzoieni, având simptomele consumului de substanţe psiho-active. Reamintim că, recent, un elev de liceu din Buzău a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Citiți și:  A fost găsit mai mult mort decât viu într-un cort de la UPU! In ce unitate medicala s-a petrecut acest incident REVOLTATOR

La început de an, secţia UPU se confruntă cu o creştere a numărului de pacienţi, în majoritate adolescenţi, elevi de liceu, care ajung la spital, după ce au consumat etnobotanice. Ieri, doi buzoieni de 15, respectiv 16 ani, au fost aduşi cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Tot ieri, un alt buzoian, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat la UPU, după ce a consumat substanţe pisho-active.

În luna ianuarie, medicii de la Urgenţe au avut de-a face cu mai multe cazuri de acest gen.

Specialiştii avertizează: etnobotanicele pot distruge viaţa! În cazuri de consum excesiv, chiar se poate ajunge la deces, aşa cum s-a întâmplat recent cu un tânăr elev din Buzău.

Citiți și:  E JALE LA URGENȚE. La Pediatrie s-a dublat numărul prezentărilor. Câți dintre cei care vin la UPU au COVID-19

Părinţi, mare atenţie! Simptomele unui copil care consumă droguri sunt uşor de recunoscut.

Îngrijorător este şi faptul că părinţii adolescenţilor care ajung în atenţia Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Buzău refuză să îi introducă pe copii într-un program de intervenţie terapeutică.

În faţa acestor situaţii, cel puţin din ultima perioadă, autorităţile responsabile, sau care se simt responsabile, ar trebui să gândească o nouă strategie de prevenire a consumului de etnobotanice printre tineri.

VEZI SI: A MURIT DIN CAUZA ETNOBOTANICELOR: Tânăr de 26 de ani, DECEDAT în secția UPU a Spitalului Județean Buzău

VEZI SI: Drogangii din Buzau, saltati de politisti in timp ce doreau sa vanda etnobotanice

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile