Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

Tot mai multe mesaje afișate pe stadioanele din România: Române, creștine, trebuie să știi, pe 7 octombrie nu poți lipsi!/ Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie

Pe lângă tinerii care susțin Universitatea Cluj, Dinamo București și FC Vaslui, am primit mesajele celor care țin cu Universitatea Craiova și FC Argeș.

d2

Pe lângă bannerul cu „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie” (Foto 1), cei de la Craiova au mai afișat și „Cu 2 milenii de creștinism la temelie, încă avem dubii ce înseamnă o familie?”

La Pitești, tinerii au scris: „Române, creștine, trebuie să știi, pe 7 octombrie nu poți lipsi!”.

Suporterii echipelor de fotbal din România au trecut peste rivalitățile de zi cu zi pentru o cauză comună: apărarea familiei.

Astfel, în ultimele zile pe mai multe stadioane din România, suporterii au afișat un mesaj comun: „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie”.

Deocamdată, suporterii Universității Cluj, ai lui Dinamo București și ai celor de la FC Vaslui au afișat acest mesaj la meciurile pe care echipele lor le-au disputat în ultimele zile.

Referendumul pentru definirea căsătoriei se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie și cei care doresc ca mariajul să fie definit drept uniunea dintre un bărbat și o femeie sunt invitați să voteze DA la întrebarea de pe buletinele de vot.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.