Tot mai multe mesaje afișate pe stadioanele din România: Române, creștine, trebuie să știi, pe 7 octombrie nu poți lipsi!/ Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie

Pe lângă tinerii care susțin Universitatea Cluj, Dinamo București și FC Vaslui, am primit mesajele celor care țin cu Universitatea Craiova și FC Argeș.

Pe lângă bannerul cu „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie” (Foto 1), cei de la Craiova au mai afișat și „Cu 2 milenii de creștinism la temelie, încă avem dubii ce înseamnă o familie?”

La Pitești, tinerii au scris: „Române, creștine, trebuie să știi, pe 7 octombrie nu poți lipsi!”.

Suporterii echipelor de fotbal din România au trecut peste rivalitățile de zi cu zi pentru o cauză comună: apărarea familiei.

Astfel, în ultimele zile pe mai multe stadioane din România, suporterii au afișat un mesaj comun: „Ultrașii din prima linie spun DA pentru familie”.

Citiți și:  [VIDEO] Popă vedetă, fără discernământ: pr. Visarion Alexa a invitat la Trinitas TV o susținătoare a homosexualității să vorbească despre…familie. Adela Popescu a fost o voce împotriva Referendumului pentru Familie

Deocamdată, suporterii Universității Cluj, ai lui Dinamo București și ai celor de la FC Vaslui au afișat acest mesaj la meciurile pe care echipele lor le-au disputat în ultimele zile.

Referendumul pentru definirea căsătoriei se va desfășura în zilele de 6 și 7 octombrie și cei care doresc ca mariajul să fie definit drept uniunea dintre un bărbat și o femeie sunt invitați să voteze DA la întrebarea de pe buletinele de vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.