Top 5 declaratii “nefericite” ale premierului Victor Ponta

idiotul

In ultimele saptamani, cu precadere de la debutul campaniei electorale, premierul Victor Ponta a facut o serie de declaratii neinspirate, mai mult sau mai putin mediatizate. De la tentativele esuate de umor, pana la afirmatii cu totul cinice, cateva dintre replicile recente ale prim-ministrului pot alcatui cu usurinta un Top 5 declaratii neinspirate.

1. ”Deși ne paște un război, vestea bună este că veți avea comenzi!” (3 mai)

Prezent la fabrica de avioane de la Craiova, premierul s-a aratat optimist cu privire la o revenire a industriei de aviatie a Romaniei, in eventualitatea unui conflict militar de amploare. Dar beneficiile nu se opresc aici. De asemenea, si piata companiilor de pompe funebre ar putea cunoaste o dezvoltare spectaculoasa.

2. “Ce faci, fa, Doino, aveai chef de niste inundatii?” (23 aprilie)

Intrata deja in folclorul politic, formula de intampinare in barca a ministrului Doina Pana a facut subiectul unei ample analize. Considerat “pixelul albastru” auditiv al premierului, apelativul “fa” a fost negat vehement de Victor Ponta & co. Cu toate acestea, nimeni n-a contestat veridicitatea intrebarii “aveai chef de niste inundatii?”.

3. “Şi echipament (de polo – n.r.)?! Da’ nu-l probez acum. La inundaţii” (30 aprilie)

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Nationala de polo a Romaniei a simtit nevoia sa-l onoreze pe seful Executivului cu un echipament complet al sportului de apa, iar prim-ministrul, in schimb, s-a considerat dator sa fie spiritual. Sau cel putin sa incerce, demonstrand ca dincolo de laburismul lui Tony Blair, Victor Ponta apreciaza si umorul negru englezesc.

4. “Nu stiu daca Mihai Sturzu e femeie, e tânăr, e UNPR, e PC, important e să-l ţin lângă mine, e un loc deschis şi nu aş vrea să îi cadă vreo paraşută în cap de la Traian Băsescu.” (2 mai)

Incercand sa ironizeze saltul cu parasuta al deputatului PMP Elena Udrea, Victor Ponta a facut o declaratie surprinzatoare inclusiv pentru cel la care facea referire, solistul social-democrat al trupei Hi-Q. Sexul liderului de tineret al PSD nu mai fusese, pana atunci, pus sub semnul intrebarii.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

5. “Daciana a fost europarlamentar înainte de a fi fiica lui Ilie Sârbu sau soția mea”. (27 aprilie)

Putem intelege si o astfel de logica. In fond, cronologia nu e chiar totul in viata. Dar atunci ar trebui sa acceptam si ca George Cristian Maior era numit de presedintele Basescu seful SRI, inainte sa-l cunune pe premier. – Sursa: Expres Magazin

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.