Top 3 conspirații despre care nu știai

iisus-roman

Acesta este probabil singurul articol din presa românească care nu se teme să spună adevărul. Aici, la Cațavencii, vom continua să demascăm adevăratele mașinațiuni din spatele celor care vor să ne controleze, chiar cu riscul de a fi reduși la tăcere.

1. Iisus era român

Asta nu înseamnă sub nici o formă că poporul român ar fi unul evreu. Nu. Ceea ce ne ascunde media acaparată de moguli este că Maria era de fapt în Israel pentru că plecase la muncă în străinătate. De fapt, ea lucra ca menajeră la domiciliul lui Iosif și astfel s-au cunoscut. Deși nu există încă dovezi irefutabile, cum sunt cele din acest caz, unii oameni suspectează că numele adevărat al lui Dumnezeu este Marius.

2. Fuego este antihristul

Sataniștii de la Etno TV tot încearcă să ascundă mult timp faptul că Paul Surugiu este de fapt porecla, ci nu numele lui Fuego. Înainte de a-l naște, mama sa a avut un vis în care i s-a arătat o telenovelă, deși acestea nu existau pe atunci. Cînd s-a trezit aceasta vorbea în limbi ciudate, pe care le-a uitat apoi. Singurul cuvînt pe care l-a reținut era Fuego, nume care face trimitere clară la focurile iadului. Fuego face un lucru diavolesc, lansînd albume în preajma sărbătorilor pentru a-i distrage pe creștini de la Iisus, care e român. De ce credeți că toate sînt scoase pe casetă? Ca să nu poată fi ascultate invers să se audă vorbele sataniste.

3. Sîntem toți conduși de Aliodor Manole

Aparatul de propagandă masono-iudeo-legionaro-stalinist a creat publicului neștiutor falsa impresie că Aliodor Manole a fost angajat de Traian Băsescu ca să-l atace energetic pe Mircea Geoană. Fals! Adevăratul stăpîn este Aliodor însuși, nu Traian Băsescu. Prin purtarea cravatei violet, președintele țării a aceptat pecetea lui Manole și implict a intrat în robia acestuia. De altfel, Băsescu nu este singurul sclav al Masonului Aliodor Manole. Viitorul președinte al țării, Dan Diaconescu, i-a creat Vampirului Energetic un întreg cult al culorii violet. Dovada că violetul este o culoare satanistă stă chiar în numele ei, acesta însemnînd „violent” în limbile drăcești ale lui Manole. Români, renunțați acum la toate cravatele violet pentru că acestea funcționează ca antene prin care se transmit undele cosmice care-i dau puteri psihoenergetice lui Aliodor. – Sursa: Catavencii

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Jenu
Jenu
6 ani in urma cu

Atentie …ati omis ,—viol et ( la alegerea voastra )