Tocmai a venit din Costa Rica această știre. După ce A PIERDUT unul dintre GEMENI, s-a aflat asta despre COPILUL ELENEI UDREA

Așa cum probabil se aștepta toată lumea, copilul Elenei Udrea va avea dublă cetățenie. S-a aflat că acesta va fi și cetățean costa rican.

Statul nu dorește să rupă legăturile dintre mamă și copil
„Chiar dacă nu este azilant politic, odată ce va naște, va fi foarte greu să fie repatriată pentru că statul nu dorește să rupă legăturile dintre mamă și copil. Elena Udrea nu are statut de azilant în Costa Rica(…).

Copilul care se va naște va deveni cetățean costa rican, atunci nu văd posibilitatea ca statul să rupă legătura dintre mamă și fiu. S-ar complica mult lucrurile”, a declarat Dragoș Dolănescu despre copilul Elenei Udrea într-un interviu pentru Antena 3.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

Elena Udrea a rămas însărcinată cu gemeni, însă din nefericire, unul dintre bebeluși a murit. Acum mai are doar un copil în burtică și cel mai probabil fostul ministru va naște în Costa Rica, țară în care e plecată de câteva luni.

„Eu mă pot întoarce oricând, doar dacă motivele pentru care mi-a fost acordat refugiul dispar. Adică dacă în România am vedea că tot cei care au făcut aceste abuzuri sunt trași la răspundere.

Oamenii care le fac sunt înlocuiți din funcții, atunci aș putea să am un motiv să spun instanțelor de aici că au dispărut aceste motive, să am și dovezi și atunci pot să părăsesc acest teritoriu. Evident că eu asta îmi doresc să fac”, a declarat Elena Udrea tot pentru Antena 3.

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

„Ce încredere să am că sunt judecată corect? Pentru mulți e important să ajung la pușcărie. Eu nu aș vrea să îl citez pe Țuțea care spunea: cât de prost am fost să sufăr 13 ani în pușcărie pentru un popor de idioți, a declarat Elena Udrea extrem de revoltată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Marian Pătrașcu

    Este o pațachină care și-a câștigat primii bani prin prostituție, apoi, mulți, foarte mulți – prin prostituție politică și, mai ales, prin furt din avutul obștesc! Bag mâna-n foc că nici nu știe cu cine a rămas gravidă!

  2. Marian Pătrașcu

    Este o pațachină care și-a câștigat primii bani prin prostituție, apoi, mulți, foarte mulți – prin prostituție politică și, mai ales, prin furt din avutul obștesc! Bag mâna-n foc că nici nu știe cu cine a rămas gravidă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.