Toate tunurile sunt pe Florin Cîțu. Un alt ADEVAR despre vaccinarea din România?

Vlad Voiculescu pune tunurile pe Florin Cîțu. Face noi dezvăluiri despre campania de vaccinare din România. Fostul ministru a dezvăluit că i-ar fi trimis premierului, pe vremea când încă mai era în Guvern, un document, dar acesta ar fi ignorat strategia lui.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a pus tunurile pe Florin Cîțu. Acesta a dezvăluit că i-a trimis premierului Florin Cîțu o strategie pentru campania de vaccinare. Prin acest document se urmărea atragerea de medici și influenceri pentru a promova vaccinarea, dar și combătute toate dezinformările. Potrivit lui Voiculescu, primul ministru a ignorat acest document de la Ministerul Sănătății.

”Florin Cîțu își justifică eșecul în coordonarea campaniei de vaccinare alături de MAPN spunând că nu este agenție de advertising. Frumos. Doar că…

… nici nu trebuia să fie.

Echipa de la Ministerul Sănătății condusă de Ștefan Voinea i-a propus o strategie care includea implicarea voluntară a unora dintre cele mai importante agenții de advertising din România.

Citiți și:  BLOCAJ MAJOR in coalitie. Cîțu NU este de acord cu bugetul

Găsiți aici planul la care echipa de la Ministerul Sănătății a lucrat inclusiv în noaptea de revelion și i l-a prezentat premierului în primele zile ale anului 2021. Prezentarea era pregătită pentru președintele Iohannis – nu știu dacă vreodată domnul Cîțu a binevoit să o dea mai departe.

Propuneam atunci:

  1. Un pact național pentru vaccinare cu implicarea entităților majore: partide politice, corporații și mediul de afaceri, societatea civilă, lideri religioși;

  2. Monitorizarea și combareterea dezinformărilor despre vaccin prin analize de big data și combaterea lor;

  3. Robotul telefonic – înregistrarea medicilor de familie, a preotului, a primarului și contactarea telefonică automată a cetățenilor cu acele mesaje;

  4. O campanie media care să pună în valoare medici și influenceri, nu politicieni!

În loc să accepte propunerea noastră pentru un pact național, Cîțu a ales să facă din vaccinare principala sa campanie de imagine pentru șefia PNL.

Citiți și:  Trădarea anului în politică! Este lovitură totală pentru Florin Cîțu

Care a fost reacția lui Florin Cîțu
În loc să accepte propunerea noastră să implice specialiști, Cîțu s-a autodeclarat mare șef al vaccinării, cu col. Gheorghiță în calitate de executant.

În loc să accepte propunerea noastră de contactare directă a oamenilor prin vocea celor în care ei au încredere – medici de familie, primari, preoți – Cîțu a ales să le spună el “ce conține vaccinul”.

În loc să accepte propunerea noastră de a implica specialiști în comunicare și voci credibile civile, Cîțu a ales să militarizeze complet campania, o premieră absolută în Europa.

REZULTATUL: s-au vaccinat puțin peste 30% dintre români, adică exact cei despre care știam de la bun început că VOR să se vaccineze. Probabil aceștia s-ar fi vaccinat și dacă trebuiau să plătească pentru asta.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *