“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Toata comunitatea internațională este SOCATA. L-au UCIS talibanii!

doliu cantaret

Comunitatea internațională este șocată: În Afganistan s-a produs o adevărată tragedie! Ruda unui jurnalist Deutsche Welle a fost ucisă de talibanii însetați de răzbunare, care îi vânează din ușă în ușă pe toți colaboratorii forțelor occidentale.

Comunitatea internațională este șocată: În Afganistan s-a produs o adevărată tragedie! Retragerea armatei americane este criticată în temeni din ce în ce mai duri, pe măsură ce trecerea zilelor relevă amploarea dezastrului.

Talibanii au declanșat adevărate operațiuni de vânătoare pe străzile Kabulului, prin care sunt căutați cei care au colaborat cu vechea administrație.

Comunitatea internațională este șocată: L-au ucis talibanii!
Mai mulți talibani care vânau un jurnalist Deutsche Welle (DW) au împușcat mortal un membru de familie al acestuia.

Militanții l-au căutat pe ziarist din ușă în ușă, dar acesta locuiește acum în Germania.

Alte rude de-ale sale au putut fugi de talibani și sunt acum fugari.

”Ieri, o rudă apropiată a unuia dintre editorii noștri a fost ucisă de talibani.

Este o tragedie de neconceput și demonstrează pericolul imediat în care se află toți angajații noștri și familiile lor din Afganistan.

Identitatea jurnalistului vizat, care a ajuns deja în Germania, nu a fost precizată.

Este evident că talibanii deja îi caută activ pe jurnaliști, atât în Kabul, cât și în alte provincii”, a spus directorul general al DW, Peter Limbourg, potrivit antena3.ro.

Deja au început să apară informații potrivit cărora alți ziariști au fost împușcați sau au fost răpiți.

După ce au preluat puterea în aproape toată ţara şi la Kabul la sfârşitul săptămânii trecute, talibanii au dat asigurări că vor respecta libertatea presei.

”Joe Biden s-a făcut plenar de râs”
Însă ei şi-au intensificat operaţiunile de căutare a persoanelor care au colaborat cu forţele americane şi cu NATO, afirmă un document confidenţial al Naţiunilor Unite.

”Când talibanii și-au făcut duminică apariția în suburbiile Kabulului, iar occidentalii au început să refacă, panicați, scena fugii cu elicopterul de pe acoperișul ambasadei din Saigon, imaginea dezastrului s-a precizat și în privirea celor mai naivi.

Între ei, ”strategii” SUA, în frunte cu bietul Joe Biden, care s-au făcut plenar de râs și vor deveni de acum încolo, pe drept, obiectul uimirii și deriziunii multora, obiectul compătimirii prietenilor și bătaia de joc a dușmanilor Americii.

Nu afirmase Joe Biden cu doar o lună și ceva în urmă că ”nu se vor rejuca la Kabul scenele de pe edificiul ambasadei americane din Saigon”?

Acum talibanii s-au instalat în palatul prezidențial de la Kabul. Nu declaraseră Biden și ai lui, ritos, că America a cheltuit un trilion de dolari în 20 de ani între altele spre a echipa și instrui armata afgană, care are și o aviație?”, se scrie într-o notă extrem de critică pe dw.com.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.