Toader, lovitura FATALA pentru Kovesi! Breaking news în Justiţie

Laura Codruța Kovesi a fost citată din nou pentru săptămâna viitoare la Secția sepcială de anchetare a magistraților. Ea este audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunț făcut de Sebastian Ghiță.

”Am aflat prin intermediul presei ca voi fi citata pentru audiere la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie. Dupa ce a aparut stirea in presa am primit si o citatie scrisa pentru a ma prezenta in data de 7 martie 2019 la aceasta sectie pentru audiere”, a declarat Kovesi pentru G4Media.ro.

Miercuri seara, informația legată de convocarea fostului procuror șef la Secția specială, a devenit publică la Antena 3.

Tot pe 7 martie, ziua în care Koveși e citată la audieri, în cadrul conferinței președinților din Parlamentul European – liderii grupurilor politice și președintele forului –vor decide următorii pași de urmat în privința numirii procurorului-șef european înainte de demararea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.