Toader I-A DAT BOMBA lui Lazăr chiar pe terenul lui. Breaking news


Joi, la finalul întâlnirii de la Parchetul General, ministrul Justiției, Tudorel Toader a anunțat că va declanșa procedura de selecție pentru un nou procuror general. Ministrul a mai precizat că noua numire va fi făcută până la finalul lunii aprilie.

UPDATE: „Pe parcurs vă voi da și alte detalii. CSM să își vadă în curtea lui, de atribuțiile lui”, a declarat Toader la finalul întâlnirii cu Lazăr de la Parchetul General.

Tudorel Toader a declarat că a mers la Parchetul General ca să se întâlnească cu procurorul general adjunct Bogdan Licu și cu procuroarea Elena iordache, șefa unei asociații a procurorilor din România.

Întrebat de ce a venit astăzi la Ministerul Public, Toader a declarat că „răspunsul se află în articolul 132 din Constituție, care spune că procurorii își dessfășoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiției. Prin urmare, merg să văd cumîși desfășoară activitatea. Voi avea mai multe întrevederi. O primă întrevedere cu doamna procuror Iordache Elena care este președinta Asociației Procurorilor din România, pe care o apreciez din punct de vedere professional, sub aspectul devotamentului față de MP. În al doilea rănd, voi avea o întrevedere cu procurorul general adjunct, Bogdan Licu, pe care l-am invitat la conferințele ce vor avea loc cu prilejul preluarii președinției UE. La ieșire, vă voi comunica și o măsură importantă pe care o voi lua în curând cu privire la statul de drept”.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.