Titlu fantezist pe ”Vocea Rusiei”: Armata Română se pregăteşte să intervină în Ucraina

9moldova-ukraine

Vocea Rusiei a lansat o noua serie de acuzatii fanteziste la adresa Romaniei, afirmand ca ar exista un plan de interventie al Armatei pentru protejarea minoritatii romanesti din Bucovina si Odesa si ca Bucurestiul “prezinta cu tot mai multa insistenta revendicari teritoriale fata de Ucraina”, in conditiile in care “autoritatile de la Kiev arunca tara in haos”.

“In ultimul timp, romanii din Transcarpatia evoca posibilitatea crearii unei autonomii in cadrul Ucrainei”, iar presedintele Traian Basescu “nu ascunde ca statul sau distribuie pasapoarte romanesti locuitorilor din Bucovina si din regiunea Odesa”, scrie Vocea Rusiei, in editia in limba franceza. 
In opinia lui Vladimir Bruter, expert la Institutul international de studii umane si politice, citat de Vocea Rusiei, “acest comportament al Bucurestiului se explica prin discriminarea minoritatilor nationale practicata de noile autoritati de la Kiev”,
Vocea Rusiei spune ca “in urma nu cu mult timp, gruparea nationalista Praviy Sektor (Sectorul drept) a ars mai multe case in localitatea Kostishiany de la granita cu Romania“, iar mai mult oameni au fost internati.
“Raspunsul Bucurestiului nu a intarziat sa apara. Doua zile mai tarziu, armata romana a lansat exercitii extraordinare in Bucovina de Sud. Statul Major General roman a pus la punct un plan de protectie a minoritatii nationale romane din Bucovina si din regiunea Odesa. Senatul roman a obtinut chiar aprobarea presedintelui pentru o interventie armata in Ucraina. Pretextul ar fi oferit de cererea e protectie adresata Bucurestiului de populatia de etnie romaneasca. Aceasta misiune ar putea fi incredintata batalionului special Vulturii, ai carui militari sunt instruiti in Statele Unite”, mai scrie Vocea Rusiei.

Comentariu Vocea Patriei :

Redacţia celor de la Vocea Rusiei are halucinaţii din nou. Prezintă ştiri false, profund manipulatoare şi bazate doar pe idei cu totul subiective care n-au nimic de a face cu realitatea. Aceşti indivizi ar trebui să conştientizeze că propaganda lor ieftină nu valorează nimic şi nu fac altceva decât să ajungă de râsul lumii.

Toată ştirea despre o posibilă intervenţie militară în Ucraina nu este altceva decât o altă încercare penibilă de-a ruşilor de a ne aţâţa împotriva Ucrainei. Au văzut că prinde bine combinaţia de ultra-naţionalism cu ortodoxism şi acum vor să ne separe de aliaţii noştri printr-o propagandă ieftină şi demnă de cancan. 

Le aducem aminte cititorilor noştri că interesul Rusiei este să slăbească graniţa est-europeană a NATO şi a Uniunii Europene, o graniţă formată din Polonia şi România. Ei doresc să ne pună împotriva Ucrainei pentru ca astfel să intrăm în conflict cu interesele euro-atlantice şi să devenim o ţintă uşoară pentru marele urs de la răsărit.

Nu trebuie să ne lăsăm manipulaţi de propagandă rusească, nu trebuie să ne lăsăm manipulaţi de falsul ”naţionalism” pe care aceşti gunoieri mediatici se apucă să-l vânture prin presă. România merge mai departe pe drumul intereselor sale euro-atlantice, iar Ucraina este un aliat al României. Un aliat cu care avem interesul eliminării Rusiei din regiune. – Sursa: Vocea Patriei

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Naivilor,rusii au cele mai performante aparate de auzit si de vazut prin tarile vecine(daca nu si prin lumea larga).Ei trebue sa-si ia masuri de protectie si trebue sa stie exact ce se intampla prin vecini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *